e
Banner


Mitsubishi yeni Fuso Canter ile ticaride son noktayı koydu

Mitsubishi segmentinin lideri olan Fuso Canter'in en son modelini pazara sundu. Fuso Canter, yenilenen yüzü, Euro 5 motoru, sınıfının ilk otomatikleştirilmiş şanzımanı vites sitemi Duonic, 40 bin kilometrelik bakım aralığı ve sağladığı yakıt tasarrufuyla yine sınıfının en fazla tercih edilen aracı olma hedefinde.

 




mutsibishi_fuso.jpgMitsubishi segmentinin lideri olan ve Fuso Canter’in son jenerasyonunu “Fuso Canter Son Noktayı Koydu” sloganıyla pazara sundu. İlk kez 2010 yılı Kasım ayında lanse edilen Fuso Canter, 34 bin adetlik satış gerçekleştirdi. 4 yılı aşkın sürede geliştirilen Fuso Canter’in yeni jenerasyonu; ekoloji, ekonomi ve güvenlik kavramları üzerine oluşturuldu. Mitsubishi Fuso Canter, yenilenen yüzü, yeni Euro 5 motoru, artan sürüş performansı, uzayan bakım aralıkları ve çift kavramalı otomatik şanzımanı Duonic ile dikkat çekiyor. Mitsubishi Fuso Canter yeni Euro 5 motoru ile daha da az yakıyor. Yeni Fuso Canter kamyonet ve kamyonlar 3.0 lt, 4 silindirli, DPF’li Euro 5 emisyon sınıfında common rail enjeksiyon sistemine sahip 2.998 cc 4P10 turbo motorlar ile donatıldı. Yeni Canter’de kullanılan 2 aşamalı turbo motor ve tam yanma sağlamak için tasarlanan EGR sistemi kullanıcısına daha fazla yakıt tasarrufu sağlıyor.

Yakıt tüketiminde cimri

Mitsubishi Fuso Canter hafif kamyon sınıfında dünyada bir ilk olan Duonic çift kavramalı otomatik şanzımanı sunuyor. Duonic şanzımanlı Yeni Canter; üstün performans, konfor ve kesintisiz hızlanma avantajlarının yanı sıra yakıt ekonomisi de sağlıyor. 3 milyon kilometre dayanıklılık testlerini tamamlayan sağlamlığını ve dayanıklılığını kanıtlayan Yeni Mitsubishi Fuso Canter, 40.000 kilometrede bir bakıma girerek işletme maliyetlerini büyük oranda düşürüyor.  Yeni Canter’in 3,5 ton sınıfındaki aracı IFS (Independent Front Suspansion) bağımsız ön süspansiyon ile donatıldı. Bu özelliği sayesinde 3,5 ton Yeni Canter şehir içi kullanımda binek araç konforunda sürüş sağlıyor. Yeni Canter aktif ve pasif güvenlik özellikleri ile sürücülerinin güvenliğini de düşünüyor. Tüm araçlarda standart olarak sunulan darbeye karşı güçlendirilmiş RISE gövde sistemi, ABS, EBD, şok emici direksiyon simidi, daha kısa sürede frenlemeyi sağlayan ön ve arka disk frenler güvenli sürüş sağlıyor. 9 farklı model seçeneği ile sunulan Yeni Mitsubishi Fuso Canter esnek üstyapı uygunluğu ile araç sahiplerinin her türlü ihtiyacına cevap veriyor.

3.2 milyon kilometre test edildi

Aracın tanıtım toplantısında konuşan Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation Satış ve Pazarlama Direktörü Yasuyuki Sudo, hedeflerinin müşterilerinin toplam alım maliyetlerini en aza indirmek olduğunu söyledi. “Aracımız ne kadar çok kullanılırsa toplam alım maliyeti o kadar azalıyor” diyen Sudo, ikili debriyaj sistemi Duonic ile yüksek yakıt verimliliği sağlandığını kaydetti. Yeni Fuso Canter’in 3,2 milyon kilometre üzerinde test edildiğinin bilgisini de veren Sudo, test sonucunda önceki modelden 2 kat daha fazla güçlü olduğunun ortaya çıktığını belirtti. Temsa Global Pazarlama ve Satış Genel Müdürü Yusuf Soner ise Fuso Canter’in son 10 yılda 3.5 ve 7.5 tonda Türkiye’nin pazar lideri olduğunu söyledi. Yeni Canter’in bugüne kadar yapılmış en verimli araç olduğunun altını çizen Soner, dayanıklılık ve verimlilikte seviyenin artırıldığını ifade etti.

 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat