e
Banner

Etiketler: intermodal



Damla Alışan: İntermodal taşımacılıkta geleceğe hazırız!



“Yeşil Lojistik Belgesi” ve “OCS Sertifika”sına sahip olan Alışan Lojistik, çevre dostu uygulamaları ve sürdürülebilirlik faaliyetlerini intermodal taşımacılık hizmetleriyle destekliyor. İntermodal taşımacılıkta geleceğe hazır inovasyon gücüne sahip olduklarını vurgulayan Alışan Lojistik CEO’su Damla Alışan, bu alanda büyümeyi sürdüreceklerini, filo güçlerini büyüteceklerini ve katma değerli hizmet operasyonlarında yenilikler yaratmaya devam edeceklerini söyledi. 




Hiper Lojistik hizmet ağını daha geniş bir coğrafyaya yayacak


Yayın: 29-11-2023
Kategori: Lojistik

55 ülkedeki hizmet ağı ve güçlü iş ortaklarıyla her yüke özel farklı çözümlemeler geliştiren Hiper Lojistik, intermodal taşımacılıkla da alternatifler yaratıyor. Hiper Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ergör, yurt dışı ofis yapılanmalarını güçlendirerek müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini söyledi. 




Hiper Lojistik’ten ihtiyaca özel çözümler


Yayın: 25-12-2023
Kategori: Lojistik

Hiper Lojistik, sanayici ve ihracatçılara parsiyel, minivan, FTL, lowbed taşımacılık çözümleri ve 55’ten fazla ülkede hizmet ağıyla destek oluyor. Hiper Lojistik Yönetim Kurul Başkanı Hüseyin Ergör, sanayi, ihracat ve lojistik sektörü arasında doğru lojistik çözümlerin, doğru bilgi akışıyla sağlanabileceğini söyledi. 




Schmitz Cargobull, yarı-römork konteyner taşıyıcıların dizaynını ve ismini yeniledi


Yayın: 07-02-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Schmitz Cargobull, S.CF modellerinin özelliklerinin amacını vurgulamak için S.CF yarı römork konteyner taşıyıcı şasi araçlarının isimlerini değiştirdi.




Capella Logistics, 2024’ü “intermodal atılım yılı” ilan etti


Yayın: 27-02-2024

Lojistik sektörünün yenilikçi markalarından Capella Logistics, Avrupa Yeşil Mutabakat hedeflerini de baz alarak 2024’ü “intermodal atılım yılı” ilan etti. Capella Logistics CEO’su Aytaç Aykanat, “Toplam taşımalarımız içinde, yüzde 50 olan intermodal payını bu sene yüzde 70’e çıkarmayı hedefliyoruz. Bütün yatırımlarımızı bu doğrultuda planlıyor ve yapıyoruz.” dedi. 




METRANS brings its intermodal transportation experience to Turkish market


Yayın: 22-04-2024

METRANS, one of the leading players in intermodal transportation in Europe, is preparing to offer new products for the Turkish market it has re-entered. The company, which currently offers weekly services on the Turkiye-Slovakia, Turkiye-Hungary and Turkiye-Serbia lines, plans to establish a connection between Turkiye and Poland as well. Peter Kiss, CEO of METRANS Group, announced that they will add swap body and trailer transportation in addition to 45' containers in the third quarter of the year, and is positive about terminal investment in Turkiye.