e
Banner

Etiketler: teşvik



%75’lik teşvik mobilyada ihracatı katlayacak



Son iki yılda yüzde 20 büyüme gösterdiği ihracatta 2012’de 2 milyar dolar sınırını aşmayı hedefleyen Türk Mobilya Sanayicileri, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü’nü verdiği %75’lik teşvik desteği ile yeni pazarlara açılacak. 





Havayolu işletmelerine teşvik verilecek


Yayın: 28-12-2012
Kategori: Havayolu

Atatürk, Sabiha Gökçen, Adnan Menderes, Esenboğa ve Antalya'dan uçuş hizmeti olmayan güzergahlara sefer yapacak işletmelere teşvik verilecek.





Otomotiv endüstrisinin önü açılıyor


Yayın: 29-01-2013
Kategori: Ekonomi Gündemi

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın geçtiğimiz hafta açıkladığı “Yeni Teşvik Sistemi” ile ilgili yeni düzenlemeler, otomotiv endüstrisinin umutlarını artırdı. OİB Başkanı Orhan Sabuncu, “yeni düzenlemeler bize güç verecek” dedi.




Tehlikeli Mal Taşımacılığı için 1 milyon Euro’luk destek



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın Polonya ve Litvanya ile ortaklaşa başlattığı 1 milyon Euro’luk Tehlikeli Mal Taşımacılığı Konusunda Destek AB Eşleştirme Projesi, 26 Aralık’ta tamamlandı.  




Ro-Ro taşımacılığına destek verilecek


Yayın: 10-08-2022
Kategori: Denizyolu

Karayoluyla Taşınan Yüklerin Denizyoluna Aktarılmasının Desteklenmesi Hakkında Yönetmelik yürürlüğe girdi. Her 10 deniz mili için, Türk bayraklı gemilerin sahibine, taşıdığı kara yolu römorku, yarı römork ve tanker gibi yük birimi başına 2 dolar ödeme yapılacak. Destek, yeni hatlar için geçerli olacak.