Banner

Etiketler: ceva



Heinz Deniz Taşımacılığında CEVA ile Anlaştı


Yayın: 14-09-2012
Kategori: Denizyolu

Dünyanın en büyük ketçap ve mayonez üreticisi Heinz’in ürünlerini CEVA denizden taşıyacak.





CEVA 2012’de Ortadoğu ve Orta Asya’ya odaklanacak


Yayın: 18-09-2012
Kategori: Lojistik

Dünyanın dördüncü büyük kontrat lojistiği firması olan CEVA Lojistik, Türkiye’deki büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. 2012’de de pazardaki lider ve öncü konumlarını yatırımlarla güçlendirerek sürdürdüklerini belirten CEVA Lojistik Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Aslan Uzun, önümüzdeki süreçte uluslararası alanda hava ve deniz taşımacılığına yoğunlaşırken, Ortadoğu ve Orta Asya ülkeleri için ise yeni hatlar açmaya devam edeceklerini söylüyor

 




CEVA Çin’de yeni fırsatların peşinde


Yayın: 21-09-2012
Kategori: Lojistik

CEVA Lojistik global ekonomiye yön veren ülkelerden biri olan Çin’de konumunu güçlendirmek için harekete geçti. Çin’de gümrükleme ve antrepo hizmetleri konusunda uzun süredir yeni işbirliği imkanlarını araştıran CEVA, Şangay merkezli Shine-Link International Logistics Co., Ltd. (SLC) ile stratejik işbirliği için el sıkıştı.

 




CEVA, Lojistik Sektörünün 1'incisi Oldu


Yayın: 06-10-2012
Kategori: Lojistik

Dünyanın önde gelen global tedarik zinciri yönetimi şirketlerinden biri olan CEVA, Capital Dergisi’nin gerçekleştirdiği ‘Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi’ araştırmasında en büyük 202. firma ve lojistik firmaları arasında da 1. oldu.

 




CEVA’dan Adana’ya soğuk lojistik deposu


Yayın: 07-10-2012
Kategori: Depolama - Antrepo

CEVA,  Adana’da 10 bin metrekarelik soğuk lojistik deposunu hizmete açtı.





CEVA en büyük lojistik deposunu açtı


Yayın: 08-10-2012
Kategori: Depolama - Antrepo

Dünyanın lider lojistik firmaları arasında yer alan CEVA Lojistik, Türkiye’deki yatırımlarını artırarak sürdürüyor.

 




Lojistik Pazarında Rekabet Stratejileri



Türkiye’de Lojistik Pazarı, Rekabette Yeni Dönem, Lojistik Pazarının Potansiyeli, Lojistik Pazarının Büyüklüğü, Lojistik Pazarında Rekabet, Dünyada lojistik pazarı, Türkiye lojistik sektörü, Lojistik pazarında rekabet stratejileri, lojistik şirketleri

 




CEVA Lojistik’e 'En İyi İş Yeri' ödülü


Yayın: 06-12-2012
Kategori: Lojistik

Aon Hewitt tarafından Türkiye’de 5’incisi yapılan En İyi İş Yerleri Araştırması’nın sonuçları açıklandı. 40 şirketten 28 binin üzerinde çalışanla yapılan araştırmada, CEVA Lojistik, son 3 yılda yapılan araştırmalarda üst üste ilk 5’te yer aldığı için “İnsan İçin Sürdürülebilir Mükemmellik Ödülü”ne layık görüldü.





CEVA, hava yolu taşımacılığında birinci seçildi



Dünyanın önde gelen tedarik zinciri yönetim şirketi CEVA, Singapur’da gerçekleştirilen ‘’2012 Tedarik Zinciri Asya Logistics Ödülleri’’ töreninde ‘’Yılın Hava Yolu Taşımacısı” kategorisinde Dünya genelinde birinci seçildi.





CEVA Vıetnam’da yeni bir iş ortaklığına imza attı


Yayın: 15-01-2013
Kategori: Lojistik

Dünya’nın önde gelen tedarik zinciri yönetim şirketi CEVA Lojistik, Vietnamlı Into Trans Lojistik (ITL) Grubu ile yeni bir iş ortaklığına imza attı. CEVA Vietnam‘da Ho Chi Minh’te açtığı merkez ofisi ile Güneydoğu Asya’daki yatırımlarını hızlandırdı.