e
Banner

Etiketler: ceva



CEVA Logistics wins five-year contract with Airbus in Hamburg


Yayın: 25-02-2020
Kategori: Dünyadan
Etiketler: airbus ceva

·       In Hamburg, CEVA Logistics will manage spare parts and components from multiple sites across Europe
 
·       CEVA Logistics will develop projects to reduce lead times, costs and supply chain efficiency for Airbus
 
·       With this major program, CEVA Logistics further develops its presence in aerospace logistics




General Motors ve CEVA Lojistik'ten iş birliği


Yayın: 04-05-2020
Kategori: Lojistik
Etiketler: ceva general motors

General Motors, solunum cihazı tedarik zincirinin yönetimi için CEVA Logistics ile anlaştı. CEVA Logistics ekiplerinin planlama, koordinasyon ve uygulama becerileri sayesinde General Motors ve Ventec Life Systems şirketleri, ABD Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığı ile yapılan sözleşme kapsamında yoğun bakım solum cihazlarının seri üretimine başladı. Toplamda üretilecek olan 30,000 solunum cihazının 600’den fazlası bu ay sevk edilecek.




CEVA Logistics Afrika Kıtası'na yayılıyor


Yayın: 18-06-2020
Kategori: Lojistik

AMI ve Manica markası altında faaliyet gösteren Belçika merkezli AMI Worldwide Limited Şirketi’nin çoğunluk hissesini alan CEVA, bu şirketin Doğu ve Güney Afrika’daki geniş networkünü CEVA bünyesine kattı. Tüm Afrika’daki büyüme trendlerini desteklemek ve kıtadaki yeni lider oyuncu olmak için CEVA kendini en ideal şekilde konumlandırıyor. 




CEVA, Asya-Orta Doğu-Avrupa hattında kara hizmetleri yelpazesini genişletti


Yayın: 24-02-2022
Kategori: Lojistik

Global kara hizmetleri ağını genişletmeye devam eden CEVA Lojistik; Avrupa, Orta Doğu ve Asya pazarlarını birbirine bağlayan yeni sınır ötesi hizmetlerini hayata geçirdi. Tır taşımacılığı ve demiryolu ekiplerinin uzmanlığını birleştiren CEVA, müşterilerine uçtan uça yeni kara çözümleri sunuyor.




CEVA'nın çevreci adımlarına teşekkür belgesi


Yayın: 09-03-2022
Kategori: Lojistik

CEVA Lojistik’e, Gebze’de bulunan tesislerinin Sıfır Atık Projesi kapsamında geri dönüşüme sağladığı katkılar nedeniyle Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından teşekkür belgesi verildi. CEVA Lojistik tesislerinde 2021 yılında 683 bin ton atık toplandı. 




CEVA Afrika'da büyümeye devam ediyor


Yayın: 25-07-2022
Kategori: Lojistik

CEVA Lojistik, stratejik büyüme planının bir parçası olarak, Doğu Afrika'daki çeşitli ülkelerde faaliyet gösteren uluslararası lojistikfirması Spedag Interfreight'ın satın alımını tamamladı. CEVA, Spedag Interfreight’imerkezi İsviçre'de bulunan bir aile şirketi olan nakliye ve lojistik şirketi M+R Spedag Group'tan satın aldı.




Çalışan projeleri CEVA Lojistik'e ödüller getirdi


Yayın: 15-09-2022
Kategori: Lojistik
Etiketler: çalışan ceva ödül

Çalışanlarına sürekli yatırım yapan dünyanın önde gelen lojistik şirketlerinden CEVA, gerçekleştirdiği iki proje ile Büyük işverenler için Stevie Awards’dan iki ödül aldı. Stevie Ödülleri’nden sonra, CEVA Lojistik Türkiye’ye, Brandon Hall’den de 2 Altın Ödül geldi. CEVA, lojistik sektöründe bu kategorilerde ödül alan ilk ve tek şirket oldu.  




CEVA Lojistik Geleceğe Doğru Yöneticilik Gelişim Sertifika Programı ilk mezunlarını verdi


Yayın: 04-01-2023
Kategori: Lojistik

CEVA Lojistik Türkiye “Geleceğe Doğru Yöneticilik Gelişim Programının” ilkini gerçekleştirdi.  Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM) iş birliği ile gerçekleşen dokuz ay süren ve toplam on altı modülden oluşan program, kırk iki yönetici mezunuyla kapanış törenini Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.




CEVA bitmiş araç lojistiğinde hedef büyüttü


Yayın: 20-03-2023
Kategori: Lojistik

CEVA Lojistik, GEFCO’yu satın alması sonrasında gerçekleştireceği yeni yatırım ve hizmetlerle bitmiş araç lojistiği pazarında büyümesine ivme kazandıracak. 2023 ve 2024 yılında faaliyete başlayacak 4 yeni Ro-Ro gemisiyle Uzak Doğu – Türkiye  & Avrupa hattında düzenleyecekleri karşılıklı seferlerle global otomotiv üreticilerinin ihtiyaçlarına cevap vereceklerini belirten CEVA Lojistik Satış ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Murat Karadağ, Türkiye pazarında ise 2024 sonuna kadar bitmiş araç lojistik cirolarını yüzde 70 artırmayı hedeflediklerini söyledi. 




CEVA, 2025'e kadar tüm depolarını düşük karbonlu elektrik kullanımına geçireceğini taahhüt etti



CEVA, depolarında yüzde 100 düşük karbonlu elektrik kullanacak; kullandığı aydınlatmaları LED’e dönüştürecek. Depolarda kullanılan güneş paneli yüzey alanı, 180 milyon dolarlık yatırımla 2025 yılına kadar üç katına çıkarılacak.