e
Banner

Etiketler: taşımacılık



İran-Türkiye arası demiryolu taşımacılığı artacak


Yayın: 20-10-2012
Kategori: Demiryolu

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altunyaldız, İran sınırındaki Van Kapıköy’de yapımı süren Türkiye’nin ilk tren x-ray sisteminin yıl sonunda faaliyete geçmesinin planlandığını bildirdi.





Nakliyat Sigortası Nedir


Yayın: 22-10-2012
Kategori: Lojistik

Nakliyat sigortası, bir yerden diğerine yapılan taşıma sırasında gerek taşıt araçlarının, gerekse taşınan malların uğrayabileceği hasarları güvence altına alır.





HASİAD: İhracatçı sıkıntılı, taşımacılık can çekişiyor



AKP hükümetinin Suriye politikası ekonomiye de darbe indirdi.





Fortune 500'de DHMİ’nin büyük başarısı


Yayın: 08-11-2012
Kategori: Havayolu

DHMİ; depolama, taşımacılık ve lojistik hizmetler alanında birinci, genel sıralamada 56.cı oldu.





Trabzon Lojistik Merkezi ve Ovit Geçidi birbirini tamamlayacak



BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, 2014-2015 yıllarında yapılacak seçimleri önemsediğini şimdiden ilan ederken, Trabzon’a üstü kapalı lojistik müjdesi verdi.





Tekstil ihracatındaki duraklama taşımacılıkla bağlantılı!


Yayın: 13-11-2012
Kategori: Tekstil

İki yıl önce dünya pazarlarındaki liderliğini Uzakdoğu ülkelerine kaptıran Türk tekstil sektörü ihracattaki en büyük sıkıntılardan birini de lojistik alanında yaşıyor.





İspanya ile eşleşen Türkiye, intermodalde geleceğe koşuyor



Türkiye’de intermodal taşımacılığı güçlendirmeyi hedefleyen ve 27 aylık uygulama süresinin yarısını geride bırakan “Türkiye'de İntermodal Taşımacılığın Güçlendirilmesi AB Eşleştirme Projesi” tüm hızıyla sürüyor.





Türkiye taşımacılık tarihinin gerçekleri



Türkiye'de demiryolu, karayolu ve denizyolu taşımacılığında anlatılmayan gerçekler





FiloBil ile Ford Cargo filonuz kontrol altında



Ford Otosan’ın Filo Türk iş birliği ile filoların ihtiyacına göre geliştirdiği FiloBil Filo Yönetim Sistemi, tüm Ford Cargo model araçlarda opsiyonel olarak sunuluyor. Filobil’in sunduğu 25 farklı raporlama ile filoların taşıma ve ulaştırma maliyetlerinin yanı sıra bakım masrafları azaltılırken sürücü profil raporlamaları ile güvenlik de artırılıyor.




TLS Lojistik, 1,5 Milyon Lira Yatırımla Hijyenik Paketleme Odası Kurdu



TLS Lojistik 2013’ü yatırım yılı ilan etti. Şirket, son olarak 1,5 milyon TL yatırımla hijyenik paketleme odası kurdu. Sadece depo yatırımları için 2013’te 10 milyon dolar gibi ciddi bir bütçe ayıran TLS Lojistik, araç filosunun güçlendirilmesi için 2013’te 5,5 milyon dolar harcayacak…