e
Banner

Etiketler: omsan



Öğrencilerin OMSAN’la lojistik yolculuğu başlıyor


Yayın: 21-02-2013
Etiketler: omsan

OMSAN Lojistik, lojistiğe ilgi duyan üniversite öğrencilerine lojistik süreçlerle ile ilgili yerinde öğrenme imkânı sunacak.





OMSAN'dan Pınar Süt’e Yurtiçi Dağıtım Hizmeti


Yayın: 22-02-2013
Kategori: Lojistik

'Lojistikte Yaratıcı Çözüm Ortağınız' sloganıyla müşterilerine yenilikçi entegre lojistik hizmetler sunan OMSAN Lojistik, Pınar Süt İzmir için yurtiçi dağıtım hizmetleri vermeye başladı.





OMSAN Lojistik İş Ortaklarını Ödüllendirdi



OMSAN Lojistik, 20 Mart’ta düzenlediği bir törenle iş ortaklarını ödüllendirdi. Titanic Business Otel’de gerçekleştirilen ödül töreni ile OMSAN, başarısının ardında önemli bir yer tutan iş ortaklarına teşekkür etti.





Demiryolu kanununu sektör nasıl değerlendiryor?



Demiryolu taşımacılık sektörünün uzun süredir beklediği Türkiye Demiryolu Ulaştırmasının Serbestleşmesi Hakkında Kanun yürürlüğe girdi. Özel sektörün önünü açacak ve uluslararası rekabette Türkiye’ye ivme kazandıracak olan kanunun yeni bir dönemin kapılarını açacağını belirten sektör temsilcileri, ilk adım atıldı, sıra pratikte diyor.




Otomotiv sektörü OMSAN’ın yaratıcı çözümlerine emanet


Yayın: 18-07-2013
Kategori: Lojistik

OMSAN Lojistik, otomotiv endüstrisine sunduğu entegre lojistik hizmetlerini farklı ve yaratıcı çözümlerle destekliyor. Yılda yaklaşık 670 bin bitmiş araç taşıması gerçekleştirdiklerini belirten OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, Acil ve Stok Yedek Parça Taşımacılığı, Milk Run Projesi ve İntermodal Taşımacılık çözümleriyle sektörün rekabet gücünün artmasına da katkı sağladıklarını söylüyor.





OMSAN'a Avrupa’dan Onur Nişanı (Ruban d’Honneur)


Yayın: 22-01-2014
Kategori: Lojistik

OMSAN, “150 Milyon Euro ve Üzeri Yıllık Cirosu Olan Büyük Şirketler – Yılın Şirketi” kategorisinde Avrupa’nın en başarılı 10 firması arasında seçilen tek Türk şirketi olarak Onur Nişanı almaya hak kazandı. 




Türkiye’de satılan her üç otomobilden birini OMSAN taşıyor


Yayın: 04-08-2014
Kategori: Otomotiv

Otomotiv lojistiğinde uzmanlaşan OMSAN, hem yurtiçinde hem de yurtdışında gerçekleştirdiği yatırımlar, yaratıcı ve intermodal çözümleriyle sektörün rekabet gücünü artırmaya devam ediyor. Yılda yaklaşık 700 bin bitmiş araca lojistik hizmet verdiklerini belirten OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, “Türkiye’de satılan her üç otomobilden birini biz taşıyoruz” diyor. 




OMSAN’dan denizyolu taşımacılığında dört dörtlük hizmet



OMSAN Denizyolu, özmal gemi filosu ve güçlü acente ağıyla dökme, genel kargo ve konteyner yükleri için forwarding, chartering, brokering ve liman hizmetleri olmak üzere 4 temel alanda OMSAN kalitesiyle hizmet sunuyor. 




OMSAN, BESLER’in Lojistik Çözüm Ortağı Oldu


Yayın: 10-08-2015
Kategori: Lojistik
Etiketler: besler lojistik omsan

OMSAN, gıda sektörünün en önemli markalarından olan BESLER’i müşteri portföyüne kattı.





OMSAN Lojistik Besler, Bosch ve ALD ile anlaştı


Yayın: 08-01-2016
Kategori: Lojistik

OMSAN Lojistik dağıtım ve depolama alanında hızlı büyümeye devam ediyor. Toplam 210.000 m2’lik depolama alanlarıyla birçok sektördeki müşterilerine hizmet sunduklarını belirten OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, 2015’te müşteri portföylerine Besler ve Bosch gibi firmaları da eklediklerini söylüyor. ALD Automotive Türkiye de 2015’te OMSAN portföyüne katılan firmalar arasında yer aldı.