e
Banner

Etiketler: omsan



OMSAN yılda 850 bin adet bitmiş araç taşıyor


Yayın: 08-04-2016
Kategori: Lojistik

Otomotiv lojistiğinin toplam iş hacimleri içindeki payının %44 olduğunu belirten OMSAN Genel Müdürü Osman Küçükertan, “Türkiye’de satılan her üç otomobilden birini taşıyan OMSAN, yılda yaklaşık 850.000 araca bitmiş araç lojistiği hizmeti vermekte” diyor. 




OMSAN, Renault Trucks’tan 65 adet çekici ve kamyon aldı


Yayın: 13-02-2018
Kategori: Ticari Araçlar

OMSAN Lojistik, 28 adet Renault Trucks C serisi kamyon ve 37 adet T serisi çekici ile filosundaki araç sayısını 841’e yükseltti.




OMSAN otomotiv sektörünü varış çizgisine taşıyor


Yayın: 19-03-2019
Kategori: Lojistik

OMSAN Lojistik otomotiv endüstrisini, acil ve stok yedek parça taşımacılığı, Milk-Run taşımaları, demiryolu ve havayolu taşımacılığı, PDI hizmeti gibi sunduğu yaratıcı lojistik çözümlerle destekliyor. Araç lojistiğinin şirketin ana iş kollarından biri olduğunu belirten OMSAN Lojistik Genel Müdürü Dr. A.Bülent Sabuncu, “Türkiye’de satılan her üç araçtan birinin, Fas’ta ise satılan her iki araçtan birinin taşımasını OMSAN olarak biz gerçekleştiriyoruz” diyor.  

 

 





OMSAN Lojistik, Marmaray'dan ilk otomobil taşımasını yaptı


Yayın: 18-01-2021
Kategori: Lojistik

Türkiye’de demiryolu tren işletmeciliği yetki belgesine sahip ilk özel tren işletmecisi olan OMSAN Lojistik, Marmaray üzerinden Avrupa’dan Asya’ya ilk otomobil taşımacılığını gerçekleştirerek kendi alanında bir ilke imza attı. OMSAN Lojistik, 60 metre derinliği ile raylı sistemler tarafından kullanılan dünyanın en derin batırma tüp tüneline sahip olan Marmaray’dan geçiş yaparak, dünyada denizin altından bu derinlikte otomobil taşıyan ilk şirket unvanının da sahibi oldu. 




Metrans’tan Baltık ve Halkalı arasında yeni demiryolu hattı


Yayın: 05-09-2022
Kategori: Demiryolu

METRANS Group, Baltık Denizi, Orta Avrupa ve Türkiye arasında yeni demiryolu hattını hizmete açtı. 




Omsan Logistics’e ‘Yeşil Lojistik Belgesi’


Yayın: 23-05-2023
Kategori: Lojistik

Daha yeşil bir dünya için sürdürülebilirlik alanında somut adımlar atmayı sürdüren Omsan Logistics, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü’nce, dengeli, bütünleşik, çevreyle dost ve sürdürülebilir yük taşımacılığının desteklenmesi amacı ile hazırlanan ‘Kombine Taşımacılık Yönetmeliği’ kapsamında ‘Yeşil Lojistik Belgesi’ almaya hak kazandı.