e
Banner

Etiketler: işbirliği



KPMG ve TIRPORT'tan lojistik sektörünün geleceği için dev iş birliği


Yayın: 01-07-2022

KPMG ve TIRPORT tüm üreticileri, lojistik firmaları ve KOBİ'leri yüksek teknolojiyle buluşturacak önemli bir iş birliğine imza attı.




DFDS ve WiLAT Türkiye'nin Mentorluk Projesi gençlere iş fırsatı sunuyor


Yayın: 06-07-2022
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, Birleşik Krallık merkezli CILT’in (Chartered Institute of Logistics and Transport) kadın kanadı WiLAT (Women in Logistics and Transport) Türkiye iş birliği ile start verdiği” Mentorluk Projesi” gençlere yeni kapılar açıyor.




WiLAT Türkiye’den işbirliği çağrısı


Yayın: 07-07-2022
Kategori: Lojistik

WiLAT Türkiye , çevresel ve sosyal konulara duyarlı şirketleri, kurumları ve paydaşları işbirliği ve projeler  gerçekleştirmeye davet etti. 




THY ile Vietnam Hava Yolları arasında iş birliği mutabakatı


Yayın: 20-07-2022
Kategori: Havayolu
Etiketler: işbirliği thy vietnam

Türk Hava Yolları (THY) ile Vietnam Hava Yolları arasında iş birliğini güçlendirmek amacıyla mutabakat bildirisi imzalandı.




KPMG Türkiye ve Zer'den stratejik iş birliği



Denetim, vergi ve danışmanlık alanında hizmetler sunan KPMG Türkiye ve Türkiye'nin lider satın alma ve tedarik zinciri yönetimi şirketi Zer, stratejik bir iş birliğine imza attı. Anlaşmayla, her iki şirketin oluşturacağı ortak güç ile satın alma ve tedarik zinciri yönetiminin yeniden şekillendirilmesi ve Zer'in sunduğu dijital platformların kullanımının yaygınlaştırılarak, etkin maliyet ve operasyon yönetiminde şirketler için değer yaratılması hedefleniyor.




TATKO ve TIRPORT’tan kamyon lastik sektörü geleceği için dev iş birliği


Yayın: 27-10-2022

TATKO ve TIRPORT, yollardaki 930 bini aşkın kamyona ulaşarak, kamyoncuları yol yardımından lastik değişimine kadar her türlü ihtiyaçlarında mobil teknolojilerle buluşturacak önemli bir iş birliğine imza attı.




Ağır nakliyecilerin gümrük süreçlerini kolaylaştıracak işbirliği



Ağır Nakliyeciler Derneği (AND) ile Tan Group arasında AND üyelerinin faydalanabileceği gümrük işlemlerini kapsayan bir iş birliği anlaşması imzalandı.




Murat Lojistik'ten büyük yatırım


Yayın: 28-11-2022
Kategori: Lojistik

Yurt içi gıda lojistiğinin liderlerinden Murat Lojistik ve araç üstü ekipman üreticisi Gencer Kasa, 400 araçlık ATP- FRC belgeli üst yapı tedarik anlaşması yaptı.




DHL, Formula E ile işbirliğini uzattı


Yayın: 24-01-2023
Kategori: Lojistik

Formula E ve DHL, üçüncü nesil Gen3 elektrikli yarış otomobillerinin pistlere çıktığı yeni yarış sezonuyla birlikte işbirliklerini uzattıklarını duyurdu. 




Prometeon Türkiye ve Alışan Lojistik iş birliğini yeniledi



Prometeon Türkiye ve Alışan Lojistik arasında 2018’de başlayan iş birliği anlaşması güçlenerek devam ediyor. Anlaşma kapsamında filosundaki araçların lastik yönetimini Prometeon Türkiye’ye emanet eden Alışan Lojistik, Pro Services çözüm ailesiyle verimli ve sürdürülebilir hizmet almaya devam edecek.