e
Banner

Etiketler: işbirliği



ALIŞAN Lojistik ve IFCO’dan çevre dostu iş birliği


Yayın: 24-05-2023
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik, dünyanın önde gelen Yeniden Kullanılabilir Konteyner (RPC) tedarikçisi IFCO ile yeni bir iş birliği başlattı. Türkiye’ye yatırımlarını hızlandırma kararı alan IFCO, Alışan’ın Konya deposunu üs edinerek yıllık 40 milyondan fazla kirli sebze/meyve kasasının yıkanması hizmetini çevre dostu uygulama ile sunacak. 




Ford Trucks ve CMB.TECH, çift yakıtlı hidrojen kamyonlarına dönüşüm için iş birliğini duyurdu


Yayın: 06-06-2023
Kategori: Lojistik

Ford Trucks ve CMB.TECH, devrim niteliğindeki hidrojen teknolojisini kullanarak Ford Trucks F-MAX'in çift yakıtlı hidrojen kamyonlara dönüştürülmesi için heyecan verici bir iş birliğine imza attı. CMB.TECH'in Antwerp'teki merkezinde dönüştürülecek olan kamyonların 2023 yılında Ford Trucks’a ilk teslimatları başlayacak.  




Prometeon ve Barsan Global Lojistik ile iş birliği yaptı


Yayın: 09-06-2023
Kategori: Lojistik

Prometeon Türkiye ve Barsan Global Lojistik, yeni bir anlaşmaya imza attı. Barsan Global Lojistik’in filosundaki araçların lastik yönetimini üstlenen Prometeon Türkiye, Pro Services çözüm ailesiyle de verimli ve sürdürülebilir çözümler sunacak. 




EKOL360 Hollanda merkezli Channelengine ile iş birliği yaptı


Yayın: 17-07-2023
Kategori: Lojistik

Ekol360 ve lider e-ticaret entegrasyon platformu Hollanda merkezli ChannelEngine stratejik iş birliğine gitti. E-ticaret ve lojistik çözümlerinin sorunsuz şekilde bir arada sunulmasını hedefleyen iş birliği, müşterilerin Avrupa çevrim içi perakende piyasasında daha büyük başarılar elde etmesine yardımcı olacak.




CARGOLOCKED ve AGT Kurye arasında iş birliği


Yayın: 09-11-2023
Kategori: Kargo

Kargo, kurye ve lojistik sektörüne özel yenilikçi teknolojiler geliştiren CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri, lojistik sektörünün köklü ve önde gelen şirketlerinden AGT Kurye ile yeni bir iş birliğine imza attı. Türkiye’de ilk kez uygulanacak uygulama ile cep telefonu ve küçük elektronik eşya, mücevher, ilaç, önemli evrak gibi değerli eşyalar daha güvenli ve takip edilebilir bir taşıma hizmetine kavuşacak.




CEVA Logistics, Scuderia Ferrari ile iş ortağını güçlendiriyor


Yayın: 19-02-2024
Kategori: Lojistik

CMA CGM Grubunun iştiraklerinden CEVA Logistics, Grand Prix etkinliklerinin yanı sıra GT yarışları ve Ferrari Challenge etkinlikleri sırasında Scuderia Ferrari'nin yarış arabalarına ve ekipmanlarına yönelik tüm lojistik hizmetleri sağlamaya devam etmek üzere çok yıllık yeni bir sözleşme imzaladı.




IFCO'nun lojistik süreçleri CEVA Lojistik'e emanet


Yayın: 16-04-2024
Kategori: Lojistik

CEVA Lojistik, yeniden kullanılabilir ambalaj çözümlerinin önde gelen küresel tedarikçisi IFCO ile Dilovası Tesisi'nden FTL çıkışları ve market dağıtım merkezlerinden kasaların toplanması ve iadesi konusunda işbirliği yaptı.