e
Banner

Etiketler: denizyolu



DFDS, 5. yılında operasyonlarına güç katıyor


Yayın: 07-06-2023
Kategori: Denizyolu
Etiketler: atılım denizyolu dfds

DFDS, Türkiye merkezli Akdeniz İş Birimi’nin faaliyete geçişinin 5. yılında Ro-Ro ve intermodal operasyonlarını gemi, liman ve tren taşımacılığı yatırımlarıyla büyütmeye devam ediyor. DFDS Akdeniz İş Birimi Başkanı Lars Hoffmann, “Beşinci yıl dönümümüz, yenilikçi, sürdürülebilir hizmetler sunma taahhüdümüzü destekliyor. Gelecekte de çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.




Hubtic’ten deniz yolu taşımalarında firmalara özel teklif avantajı


Yayın: 21-08-2023

Firmalar en fazla ABD, İsrail, Kuzey Afrika ve Orta Doğu’daki limanlardan özel fiyat talep ediyor...




Denizyolu Parsiyel Taşımacılık (LCL) Nasıl Yapılır?


Yayın: 12-10-2023
Kategori: Denizyolu

Deniz yolu taşımacılığı, yüklerinizi daha büyük bir konteynerle taşımanız gerekmeksizin düşük maliyetlerle uluslararası nakliye yapmanıza olanak tanıyan taşımacılık işlemi olarak adlandırılmaktadır. Ancak bu yöntemle ürün taşıma süreci, diğer nakliye türlerine göre daha çok zaman alan bir işlemdir, çünkü diğer yüklerle konteyneri paylaşmak bazen ek süre gerektirebilir. Bu nedenle, taşıma sürecini dikkatle planlamak ve gerektiğinde profesyonel bir nakliye firmasından yardım almak önemlidir.






Kumport yeşil adımlarla karbon ayak izini azaltıyor


Yayın: 23-10-2023
Kategori: Denizyolu

Kumport elleçleme kapasitesiyle Marmara Bölgesi’ndeki lider terminallerden biri. Karbon azaltımına dönük olarak 2015’ten bu yana yaptıkları çalışmalar ışığında TEU başına yaklaşık yüzde 21 oranında gerileme sağladıklarını vurgulayan Kumport CEO’su Kaan Anul, sürdürülebilirliğin gündemlerindeki en önemli başlık olmaya devam edeceğini söyledi. 




Greenlog ürün yelpazesine deniz ve karayı ekledi



İntermodal taşımacılığın aktif oyuncularından Greenlog, hizmet yelpazesini yeni ürünlerle genişletti. Başlattıkları deniz ve karayolu taşımacılığı ürünleriyle kıtalar arası çözümler sunmaya başladıklarını belirten Greenlog Satış Direktörü Devrim Koray, yeni çözümler sunmak, operasyonel verimliliği arttırmak ve sürdürülebilir bir verimlilik sağlamak için yeni yılda yeni yatırımlar yapmaya devam edeceklerini vurguladı.