e
Banner

Etiketler: und



Engin Özmen, Çetin Nuhoğlu’na cevap verdi


Yayın: 24-12-2012
Kategori: Lojistik

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Başkanı Engin Özmen, Çetin Nuhoğlu’nun Gaziantep’ten kendisine yönelttiği sorulara bir bir cevap verdi. Özmen, “23 aylık görevimiz boyunca koltuğumuzda oturmadık ve sektörün sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yaptık” dedi.





Nakliyeci Suriye'yi denizden aştı


Yayın: 24-12-2012
Kategori: Denizyolu

Suriye'deki olaylar nedeniyle Arap coğrafyasına ulaşmakta zorlanan nakliyeciler, bu engeli Ro-Ro seferleriyle geçti.





U.N. RO-RO’dan navlun fiyatları açıklaması!


Yayın: 27-12-2012
Kategori: Denizyolu

U.N. RO-RO, navlun fiyatları konusunda son dönemde çıkan söylentilerin doğruyu yansıtmadığına dair bir basın açıklaması yaptıldı.





Demiryollarında büyük dönüşümün anahtar kelimesi: Eşgüdüm


Yayın: 31-12-2012
Kategori: Demiryolu

UND olarak karayolu-demiryolu kombine taşımacılık sistemleri ve projelerini destekliyoruz. Bununla birlikte lojistik üs projelerinin de Türkiye Lojisik Master Planı ile ortaya konan veriler ışığında gerçekleştirilmesini istiyoruz. Aksi takdirde, farklı kamu veya özel sektör kuruluşları önderliğinde yürütülecek, ortak standarttan yoksun, hesapsız girişimlerin yapılacak büyük çaplı yatırımların zarara dönüşebileceği unutulmamalıdır.





Çetin Nuhoğlu’ndan UND yönetimine ‘Açık Çağrı’


Yayın: 04-01-2013
Kategori: Lojistik

UND seçimlerinin yaklaşması nedeniyle çalışmalarına hız veren Çetin Nuhoğlu bölgesel ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Mersin ziyaretinde UND’nin şuan ki yönetimine eleştiride bulundu.





Çetin Nuhoğlu Hatay’da nakliyecilerle bir araya geldi



Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ulaştırma ve Lojistik Sektör Meclis Başkanı Çetin Nuhoğlu, "Meslek örgütlerinin görevleri sorunları tespit edip, yönetim mekanizmalarına aktarmaktır" dedi.





‘UND, UN Ro-Ro’nun avukatlığını yapıyor’


Yayın: 07-01-2013
Kategori: Lojistik

İnsafsızca zam yaptığı iddiasıyla eleştirilen UN Ro-Ro'nun, eleştiren firmaları cezalandırmaya başladığı iddia edildi.





UND başkanı Engin Özmen adaylıktan çekilecek!



UND’nin 37’inci genel kurulu 18-19 Ocak 2013 tarihleri arasında yapılacak. Genel kurula sayılı günler kala hareketli günler yaşanmaya başladı. UND Başkanı Engin Özmen, başkan adayı Çetin Nuhoğlu’na çağrıda bulunarak 3 maddenin taahhüdünü vermesi durumunda adaylıktan çekileceklerini ve kendisini destekleyeceklerini açıkladı.





Çetin Nuhoğlu UND yönetimine teşekkür etti


Yayın: 10-01-2013
Kategori: Lojistik

UND’nin 37’inci genel kurulu 18-19 Ocak 2013 tarihleri arasında yapılacak. Seçimler öncesi UND’nin yaptığı dünkü açıklama sonrası başkan adayı Çetin Nuhoğlu da bir açıklama yaparak şuan ki UND yönetimine teşekkür etti.





UND seçimlere tek liste ile gidiyor



Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin (UND) 18-19 Ocak 2013 tarihinde yapılacak 37’inci genel kurulu öncesi önemli gelişmeler yaşandı. Mevcut yönetim yeni dönemde aday olmayacağını resmen açıkladı. Bu durumda Çetin Nuhoğlu, tek liste ile seçimlere gidecek.