e
Banner

Etiketler: treyler



TIRSAN’dan Yeni Nesil Perdeli Tenteli Ürünler



Avrupa’nın en büyük 3 treyler üreticisi olma hedefiyle yoluna devam eden treyler sektör lideri TIRSAN’ın yeni geliştirdiği perdeli tenteli ürün grubuna ilgi büyük olunca, lansman sırasında yüksek adetli satışlar gerçekleşti.




Teminat Sistemi oto taşıyıcılarının yükünü ağırlaştırdı!


Yayın: 17-07-2013
Kategori: Ticari Araçlar

Ortak Transit Rejimine İlişkin Teminat Sistemi’nde yapılan değişiklikle sektörün, beher oto taşıyıcı tır için minimum 25-30 euro, maksimum 400-500 eurolara varan maliyet artışı ile karşı karşıya kaldığına dikkat çeken ARLOD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ağaçlı, ‘sürdürülebilir olmayan bu sistemin’ tekrar sağlıklı bir yapıya kavuşturulması için gerekli adımların atılması gerektiğini belirtiyor.




Ekol, yeni Ro-Ro terminaliyle 100 bin treyleri trafikten çekecek



2013’te başlattığı Ro-Ro seferleriyle müşterilerine rekabet gücünü artırmaya yönelik daha verimli, kaliteli ve sürdürülebilir hizmetler sunmayı amaçlayan Ekol Lojistik, yeni yatırımıyla bu alanda önemli bir sıçrama yapacak. Ekol Lojistik Satış & CRM Genel Müdürü Demir Temurboğa, 40 milyon dolarlık yatırımla Yalova’da kuracakları yeni terminal ile 100 bin tırı trafikten çekeceklerini söyledi. 
 




Tırsan 2015’te 9 bin treyler sattı


Yayın: 15-01-2016
Kategori: Ticari Araçlar

Açık ara liderliğini 2015 yılında da devam ettiren Tırsan, 9 bin treyler satışı gerçekleştirdi. Şirket 2016’da bugün 3 bin olan ihracat adedini 4 bin 500’e çıkarmayı hedefliyor. 




Barsan 450. Tırsan treylerini teslim aldı


Yayın: 02-02-2016
Kategori: Ticari Araçlar

Tırsan 2016 yılının ilk teslimatını Barsan Global Lojistik’e gerçekleştirdi.




Meryıldız’a 12 adet Mega Liner



Avrupa’ya taşımacılık yapan Meryıldız Lojistik, uluslararası nakliyecilerin gözdesi olan Krone Mega Liner’ı tercih etti. Firma, filosuna 12 adet Mega Liner ekledi.   




Tırsan’dan bir ilk daha: 5 yıl garanti


Yayın: 03-03-2016
Kategori: Ticari Araçlar

Tırsan, daha önce benzeri görülmemiş bir yeniliğe imza atarak, tenteli/perdeli, aluminyum ve paslanmaz tanker,  aluminyum silobas, konteyner şasi, platform, standartve hidrolik low-bed, frigo ve kutu tipi treyler ürün gruplarında 5 yıla varan garanti uygulamasını başlattı. 




Tırsan üretim gücü ve ihracat başarılarıyla ödülleri topladı


Yayın: 20-06-2017
Kategori: Ticari Araçlar

Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TOSB) tarafından verilen ‘Geleneksel Üye Ödülleri’ sahiplerini buldu. Yapılan anketlerle 6 kategoride en iyi firmalar ödüllendirildi. 




Tekstil taşımaları için Tırsan’ı tercih etti



Balkan ülkelerine yönelik tekstil taşımacılığı yapan Peyiç Transport, filosunu Tırsan ile güçlendirdi. Peyiç Transport Yönetim Başkanı İsmet Peyiç, butik hizmet veren bir firma olduklarını, bu nedenle doğru araç seçiminin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. 




Tırsan’dan Akar Lojistik’e 50 Adetlik Treyler Teslimatı


Yayın: 25-02-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Uluslararası parsiyel ve kombine taşımacılığında önde gelen firmalardan Akar Lojistik, filosuna 50 adet Tırsan Tenteli Maxima Plus kattı. Son yapmış olduğu yatırım ile birlikte firmanın filosundaki Tırsan araç sayısı 150’ye ulaştı.