e
Banner

Etiketler: amerika



GTT'nin pusulası Avrupa, Amerika ve Afrika'yı gösteriyor



Türkiye – Avrupa hattında 8 yıldır hizmet sunan Dubai merkezli Türk şirketi GTT Lojistik’in hizmetleri, Avrupa içinde sınırlı kalmıyor. Firma, Antwerp limanını aktarma limanı olarak kullanarak Güney Amerika ve Güney Afrika ve Batı Afrika’ya ortalama 30 gün transit süre ile denizyolu parsiyel servis hizmeti de sunuyor.




KTL, yurt içini tamamladı, yurt dışında atağa geçti



Türkiye’deki yapılanmasını tamamlayan Kınay Taşımacılık ve Lojistik (KTL), global bir forwarder şirketi olma hedefi doğrultusunda yurt dışı yatırımlarını hızlandırdı. Uzakdoğu, Ortadoğu ve Afrika marketlerinde oldukça etkin olduklarını belirten Kınay Yönetim Kurulu Başkanı Sina Kınay, “KTL UK ve KTL Benelux yatırımlarımızla Avrupa pazarında da yakın zamanda etkili olmayı hedefliyoruz. Amerika marketinde de kısa süre içerisinde ciddi yatırımlarımız olacak” dedi. Kınay, 2021 yılı içinde 5 farklı Kuzey Afrika ülkesinde ve Çin’in farklı şehirlerinde ofis açacaklarını söyledi. 




Berrmak rotasını ABD’ye çevirdi


Yayın: 08-05-2023
Kategori: Depolama - Antrepo

Yerli ve milli ürünleriyle kargo, kurye ve lojistik sektöründe Almanya, Avusturya, İspanya, Hollanda ve Güney Afrika başta olmak üzere birçok ülkede otomasyon çözümleri kuran Berrmak, 2022’de 20 milyon Euro ihracat gerçekleştirdi. 2023 yılında ise ABD pazarına açılmayı hedefliyor.




Arkas Line’dan Amerika atağı


Yayın: 13-02-2024
Kategori: Denizyolu

Arkas Line, yeni pazarlara açılma hedefleri doğrultusunda Akdeniz, Karadeniz, Avrupa ve Afrika’nın ardından şimdi de Amerika’da…  Arkas Line, USX (United States Express) servisine eklediği Sine A gemisiyle Amerika’ya düzenli servis vermeye başlayacak.