e
Banner

Etiketler: kınay



KTL, yurt içini tamamladı, yurt dışında atağa geçti



Türkiye’deki yapılanmasını tamamlayan Kınay Taşımacılık ve Lojistik (KTL), global bir forwarder şirketi olma hedefi doğrultusunda yurt dışı yatırımlarını hızlandırdı. Uzakdoğu, Ortadoğu ve Afrika marketlerinde oldukça etkin olduklarını belirten Kınay Yönetim Kurulu Başkanı Sina Kınay, “KTL UK ve KTL Benelux yatırımlarımızla Avrupa pazarında da yakın zamanda etkili olmayı hedefliyoruz. Amerika marketinde de kısa süre içerisinde ciddi yatırımlarımız olacak” dedi. Kınay, 2021 yılı içinde 5 farklı Kuzey Afrika ülkesinde ve Çin’in farklı şehirlerinde ofis açacaklarını söyledi. 




KINAY, 75. kuruluş yıl dönümünü kutladı


Yayın: 23-09-2021
Kategori: Lojistik

Sahip olduğu başarılarla ünü ülke sınırlarını aşan, dünyanın dört bir yanında taşımacılık ve lojistik faaliyetlerine imza atan Kınay, 75’inci kuruluş yıl dönümünü 22 Eylül akşamı Esma Sultan Yalısı’nda düzenlediği görkemli bir törenle kutladı. 




Kınay çalışanları, 75. kuruluş yıl dönümünü kutladı


Yayın: 01-10-2021
Kategori: Lojistik

Bu yıl 75. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Kınay, çalışanları ile bir araya geldi. Çalışanlara ‘Başarının Sırrı Sensin’ mesajının verildiği gecede Sina Kınay, çalışanlarını başarının arkasındaki güç olarak gösterirken, Barış Dillioğlu da yeni ufuklara yine çalışanlarıyla birlikte açılacaklarını dile getirdi.