Banner

Etiketler: otomotiv



Ford yeni Transit’lerle 90 ülkede efsaneleşecek


Yayın: 12-09-2012
Kategori: Otomotiv

Ford dünyasının ticari araç üssü olma konumunu pekiştiren Ford Otosan, “Ticari Araçta Yatırım Yılı” olarak ilan ettiği 2011 yılının meyvelerini toplamaya başlıyor.





DHL, Otomotiv Sektöründe Geleceğe Hazırlanıyor


Yayın: 14-09-2012
Kategori: Otomotiv

Küreselleşmeyle birlikte otomotiv sektöründe orta ve uzun vadede pazar ve ürün trendleri değişiyor; dağıtım, depolama ve işgücü maliyetlerini azaltmak için kurum ve operasyon stratejileri baştan yazılıyor.

 





Otomotivcilerden ÖTV kaldırılsın talebi


Yayın: 20-09-2012
Kategori: Otomotiv

Yeterince frene basıldığını düşünen otomotivci ÖTV'nin kaldırılmasını istiyor

 





İnegöl otomotiv yan sanayinde Bursa’nın yükünü azaltacak


Yayın: 28-09-2012
Kategori: Otomotiv

2’inci OSB’nin kurulmasıyla birlikte İnegöl’de sektör çeşitliliğine gidilmesine yönelik tartışmalar yoğunlaştı.

 




Sertrans depolamada bir adım öne taşıyor


Yayın: 04-10-2012
Kategori: Depolama - Antrepo

Yurtiçinde ve yurtdışında toplam 200 bin m2 açık ve 50 bin m2 kapalı alana sahip depolarıyla tekstil, otomotiv ve perakende sektörü başta olmak üzere birçok sektöre hizmet verdiklerini belirten Sertrans İhracat Direktörü Cengiz Ceylandağ,  depolarını müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarına göre modelleyerek sektörlerinde fark yarattıklarını söylüyor.

 




AB’de krize rağmen otomotiv ihracatında liderliği bırakmıyor


Yayın: 04-10-2012
Kategori: Otomotiv

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) eylül ayı ihracat raporunu açıkladı. Otomotiv endüstrisi ihracatta geçtiğimiz ay yüzde 8 daralmasına rağmen gerçekleştirdiği bir milyar 503 milyon dolarlık ihracatla sektörel bazda liderliği yeniden ele geçirdi.





Eskişehire Lojistik İhtisas OSB’leri bölgesi geliyor



Dünya Gazetesin’den Dilek Top'un haberine göre Eskişehir, 3’ü ihtisas OSB olmak üzere 4 yeni sanayi bölgesi ile katma değerli üretimde öne çıkmak istiyor.





Türkiye’de yan sanayiye gün doğdu


Yayın: 09-11-2012
Kategori: Ekonomi Gündemi

Avrupa’da yeni otomobil satışlarının düşeceğini belirten İtalyan Massimo Brunamonti, trafikteki araçların yaş ortalamasının yükselmesini beklediklerini belirterek, bakım ve onarım için yedek parça talebinin önemli ölçüde artacağını vurguladı.





Otomobil alacaklara ARALIK önerileri!



Aralık ayında alacağınız araç 2012, 1 Ocak’tan itaberen alacağınız araç ise 2013 model olacak. Ancak Aralık ayındaki kampanyalar Ocak ayında devam etmeyebilir. Bir sonraki model yılını beklemek adına zarara girebilirsiniz.





Otomotiv ihracatında Bursa zirveye çıktı!


Yayın: 12-12-2012
Kategori: Otomotiv

Bursa, ''lokomotif sektör'' otomotivde, 11 ayda 17 milyar 439 milyon 810 bin dolar olan ihracatın üçte birinden fazlasını yüzde 37,27'lik pay ile tek başına gerçekleştirdi.