Banner

Etiketler: depolama



Eker Süt dağıtım ve depolamanın profesyonelini arıyor


Yayın: 15-09-2012
Kategori: Depolama - Antrepo

Türkiye genelinde kurmaya başladığı ‘cep dop’larla birkaç yıl içinde nüfusun yüzde 70’ine ulaşmayı planlayan Eker Süt, büyüme hedefleri doğrultusunda kendi lojistik dağıtım merkezlerini kuruyor. Lojistik dağıtım merkezleri kurmanın firmalar için çok maliyetli bir operasyon olduğuna dikkat çeken Eker Süt Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevra Eker, “Lojistik ve depolama hizmeti veren profesyonel bir kuruluş olsa çok daha verimli olurdu ve biz de dağıtım ağımızı daha kolay genişletebilirdik” diyor. 





Depolama nedir?


Yayın: 17-09-2012
Kategori: Depolama - Antrepo

Depolama; belirli nokta/noktalardan gelen ürünlerin/yüklerin teslim alınıp, belirli bir süre korunup, belirli nokta/noktalara gönderilmek üzere hazırlanmasıdır.





150 belediyenin katı atık depolama sorunu çözülecek


Yayın: 17-09-2012
Kategori: Depolama - Antrepo

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Avrupa Birliği’ne uyum sürecinde hazırlanan proje ile 150 belediyenin katı atık depolama sorunu çözülecek.

 




Sertrans depolamada bir adım öne taşıyor


Yayın: 04-10-2012
Kategori: Depolama - Antrepo

Yurtiçinde ve yurtdışında toplam 200 bin m2 açık ve 50 bin m2 kapalı alana sahip depolarıyla tekstil, otomotiv ve perakende sektörü başta olmak üzere birçok sektöre hizmet verdiklerini belirten Sertrans İhracat Direktörü Cengiz Ceylandağ,  depolarını müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarına göre modelleyerek sektörlerinde fark yarattıklarını söylüyor.

 




Reysaş’tan gıda depolamada A sınıfı hizmet



Gıda taşımacılığı alanında Türkiye genelinde yaklaşık 12 bin noktaya makro ve mikro dağıtım hizmeti sunan Reysaş, A sınıfı kalitede depolarıyla birçok dev gıda firmasının lojistik partneri olmayı sürdürüyor.





Eker Süt kendi lojistik dağıtım merkezlerini kuruyor



Türkiye genelinde kurmaya başladığı ‘cep dop’larla birkaç yıl içinde nüfusun yüzde 70’ine ulaşmayı planlayan Eker Süt, büyüme hedefleri doğrultusunda kendi lojistik dağıtım merkezlerini kuruyor.





Depo yatırımında ‘yanlış planlama’ maliyetleri artırıyor


Yayın: 16-10-2012
Kategori: Depolama - Antrepo

Otomatik depolama ve tahsis sistemlerinde dünyanın önde gelen üreticilerinden biri olan Kardex Remstar, depo yatırımlarında verimlilik ilkesini yeniden tanımlıyor..





Alman DHL, Türkiye'de yatırımlarını artıracak


Yayın: 18-10-2012
Kategori: Lojistik

Türkiye'nin hızlı büyüyen ekonomisi, birçok yabancı şirkette olduğu gibi Alman taşımacılık devi DHL'nin de yatırım iştahını kabarttı.

 




OMSAN, Ankara Lojistik Üssünde


Yayın: 23-10-2012
Kategori: Lojistik

Lojistik sektörünün marka şirketlerinden OMSAN Lojistik, Ankara Lojistik Üssündeki yeni deposu ile müşterilerine depolama hizmeti verecek.

 




OMSAN, Ankara Lojistik Merkezinde


Yayın: 30-10-2012
Kategori: Lojistik

Omsan Lojistik, Ankara lojistik merkezindeki 200 bin metrekarelik 15 adet yeni deposunda hızlı tüketim, elektronik, gıda, tekstil, otomotiv, telekomünikasyon, inşaat ve petrokimya hizmetleri verecek.