e
Banner

Etiketler: depolama



Kardex’ten asgari taban alanında azami depolama



Kardex Remstar’ın Türkiye’de kurduğu dikey depolama sistemlerinin yüzde 17’si tekstil ve perakende sektöründe kullanılıyor. 




Tekstil, KITA Logistics’in DNA’sında var


Yayın: 01-08-2014
Kategori: Lojistik

KITA Logistics denilince akla özellikle mühendislik seviyesinde ‘proje lojistiği’, son dönemde daha hızlı irtifa kazandığı ‘hava kargo’ taşımaları ve elbette ‘tekstil lojistiği’ geliyor.  KITA Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ataman, tekstil lojistiği için “Adeta şirketimizin DNA’sında var” diye konuşuyor.




DeFacto lojistik yatırımlarıyla Akdeniz Modası’nı dünyada estirecek


Yayın: 02-08-2014
Kategori: Tekstil

10 yılda cirosunu 860 milyon TL’ye, mağaza sayısını da 200’e çıkararak hazır giyim sektöründe 2.’lik koltuğuna oturan DeFacto, küresel marka olma hedefini lojistik yatırımlarıyla destekliyor. 




Boskar, CAT forkliftlerle kârlılığı garanti ediyor


Yayın: 06-08-2014
Kategori: Depolama - Antrepo

Kuruluşundan bugüne sırasıyla Balkancar, Boss, Samsung, Yale markalarının mümessili olan Boskar, 2008 yılından beri ise alanında bir dünya markası olan CAT Forklift ve Depo Ekipmanları’nın Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor. 





ABB’nin lojistikte mottosu: Optimum Stok, Hızlı Tedarik


Yayın: 15-08-2014
Kategori: Enerji

ABB, gümrüklemeden depolamaya, antrepodan dağıtıma ve yurtdışı taşımaya kadar tedarik zincirindeki birçok süreci lojistik şirketlerine emanet ediyor. 




Alışan, depo hacmini genişletiyor


Yayın: 24-04-2015
Kategori: Depolama - Antrepo
Etiketler: alışan depolama

Lojistik sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Alışan; müşterilerine daha hızlı, daha etkin hizmet verebilmek için yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.




Denizyolunda parsiyel yükler Globelink Ünimar’a emanet



Türkiye’de denizyolu parsiyel taşımacılığının öncülerinden Globelink Ünimar, haftalık düzenli parsiyel servislerine Şangay-Gemlik ve İstanbul-New York noktalarını da ekledi. 




Batu International Logistics depolamada ikinci hamlesini yapacak


Yayın: 27-04-2015
Kategori: Depolama - Antrepo

Geçtiğimiz yıl Gebze Muallimköy’de devreye aldığı 20.000 m2’lik lojistik merkezle depolama alanında önemli bir adım atan Batu International Logistics, bu alanda büyümeye istekli. 




BD Depolama CORDSTRAP ile yük güvenliği sektöründe


Yayın: 29-04-2015
Kategori: Depolama - Antrepo

Depolamada ihtiyaçlara özel çözümler sunan BD Depolama, Cordstrap ve MaxiMate işbirlikleriyle hizmet yelpazesini genişletmeye devam ediyor. 




Durmuş Döven: Lojistikçileri yatırımdan kurtarıyoruz


Yayın: 29-04-2015
Kategori: Depolama - Antrepo

Reysaş Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, “Her lojistikçi 100 bin euro verip bir tır alabilir, ama 70 milyon euro verip donanımlı bir depo kuramaz. Onları bir anlamda büyük yatırımdan da kurtaran bir hizmet sunuyoruz” diyor.