e
Banner

Etiketler: depolama



Lojistik devleri Türkiye’de buluşacak



Geleceğin küresel lojistik üs adayı olan Türkiye, 10-12 trilyon dolarlık büyüklüğe sahip küresel lojistik pazarındaki payını arttıracak.





OMSAN Lojistik depoları dolmak bilmiyor



Omsan Lojistik toplam 200 bin metrekarelik 15 adet deposunda FMCG, Otomotiv, telekomünikasyon, inşaat, petrokimya, elektronik, gıda ve tekstil sektörlerine hizmet sunuyor. Omsan depolarında yılda yaklaşık 1 milyon palet ve 5 milyon koli elleçlemesi gerçekleştiriyor.

 




Fortune 500'de DHMİ’nin büyük başarısı


Yayın: 08-11-2012
Kategori: Havayolu

DHMİ; depolama, taşımacılık ve lojistik hizmetler alanında birinci, genel sıralamada 56.cı oldu.





Hursan lojistik, depolamada VIP dönemini başlattı


Yayın: 03-01-2013
Kategori: Depolama - Antrepo

Hursan Lojistik, Ambarlı Liman tesislerinde ithalat ve ihracat yükleri için VIP Servis dönemini başlattı. Sektöründeki en ileri teknolojileri, en gelişmiş sistemleri, en eğitimli personeli kullanıyor. 2013 yatırımlarıyla hizmet kalitesini daha da yükseltecek olan Hursan Lojistik, deneyimiyle lojistik sektöründe güvenli ve hızlı depolama hizmeti sunuyor.





Kardex, lojistik sektörüne verimlilik sırlarını anlatacak


Yayın: 10-01-2013

Tedarik Zincirinde Depo Yönetim Sistemleri, Uygulanabilir Teknolojiler ve Başarılı Küresel Modeller konferansına katılacak Kardex Remstar, lojistik sektörünün önde  gelen firmalarına dar alanda yüksek depolama verimliliği sağlayan ürünlerini ve hizmetlerini tanıtacak.





CEVA Türkiye 5 yıllık hedeflerini açıkladı!



600 bin m2 depolama alanına ulaşan CEVA Türkiye, 2013-2017 arasındaki hedeflerini açıkladı. Büyüme hedefini 2013 yılı için yüzde 20 olarak belirleyen CEVA Türkiye, 2017’de ciro büyüklüğü olarak Türkiye’de ilk 100 şirket arasında yer almayı ve Türkiye’nin en beğenilen şirketlerinden biri olmayı hedeflediğini duyurdu.




TLS Lojistik, 1,5 Milyon Lira Yatırımla Hijyenik Paketleme Odası Kurdu



TLS Lojistik 2013’ü yatırım yılı ilan etti. Şirket, son olarak 1,5 milyon TL yatırımla hijyenik paketleme odası kurdu. Sadece depo yatırımları için 2013’te 10 milyon dolar gibi ciddi bir bütçe ayıran TLS Lojistik, araç filosunun güçlendirilmesi için 2013’te 5,5 milyon dolar harcayacak…





M&M Türkiye, tekstil için lojistik üs kuracak



Global büyüme hedeflerinde Türkiye’ye de önemli bir rol biçen Militzer&Münch, bu kapsamda yatırımlarını hızlandırırken, sektörlere özel çözümleriyle de öne çıkıyor. Entegre hizmet sundukları tekstil lojistiğinde müşteri odaklı ve tecrübeli takımlarıyla portföylerini genişletmeye devam edeceklerini söyleyen M&M Türkiye Genel Müdürü Cem Ulusoy, kısa vadede tekstil lojistiği merkezlerini hayata geçireceklerini açıklıyor.




Kiğılı CEO'su Hilal Suerdem'in lojistik vitrini



Trendlere göre her sezon yenilediği koleksiyonu ile erkek giyiminin önde gelen markalarından olan Kiğılı, Türkiye ve yurtdışında toplam 220 mağazası ile hizmet veriyor. Lojistik süreçlerini ‘müşteriyi asla geri çevirmeyecek’ bir sistem üzerine inşa eden Kiğılı, kurduğu merkez sayesinde depolamadan nakliyeye tüm aşamaları kendi yönetiyor. Kiğılı CEO'su Hilal Suerdem yıllık yaklaşık 5 milyon adet askılı/kolili ürün taşıması gerçekleştirdiklerini açıklıyor.




EMS Lojistik ile TAN Lojistik gümrüklemede işbirliği yaptı



Türkiye genelinde 32 şube 157 personel ile gümrükleme ve acente hizmetleri veren TAN Lojistik ile uluslararası nakliye firmalarından EMS Lojistik işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşması çerçevesinde EMS Lojistik’in yurt içindeki tüm gümrükleme hizmetleri TAN Lojistik tarafından verilecek.