e
Banner

Etiketler: ıveco



VECO ve NİKOLA, kamyon yarışını hidrojen çağına götürecek


Yayın: 22-06-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Dünyadaki en yenilikçi iki şirket büyük bir zorluk karşısında güçlerini birleştirdiklerinde ne olduğunu keşfedin. Iveco ve Nikola arasındaki ortaklığın nihaî amacı sıfır salınımlı bir ağır kamyon ürün grubu geliştirip üretmek. Belirgin ölçüde düşen karbon ayak izi, net bir çevresel fayda sağlayarak daha temiz, daha yeşil bir gelecek hedefine katkı sağlıyor.




IVECO, 600 bininci Eurocargo’yu banttan indirdi


Yayın: 28-07-2021
Kategori: Ticari Araçlar

IVECO, Brescia fabrikasında üretilen 600 bininci Eurocargo’yu kutluyor. Markanın ikonik üretim tesisi durmaksızın devam eden inovasyonlarla birlikte bu modelin başarısında anahtar bir rol üstlendi. Milano’ya yakın Brescia tesisi Eurocargo üretim operasyonlarında kendilerini bu işe tutkuyla adayan 1600 çalışanıyla üretimin kalbi oldu.




ABC Lojistik, filosunu IVECO S-WAY çekicileriyle güçlendirdi


Yayın: 30-07-2021
Kategori: Ticari Araçlar

IVECO yetkili satıcısı Gülsoylar Otomotiv, Kayseri’de ABC Lojistik’e satışını gerçekleştirdiği 100 adet S WAY çekicinin 10 adetini teslim etti. 
 




Iveco Nikola elektrikli kamyon üretimine başlıyor


Yayın: 20-09-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Küresel ticarî araç üreticisi Iveco ile ABD merkezli Nikola, Almanya Ulm’de elektrikli ağır vasıta araçların üretimi için inşa ettiği üretim tesisi tamamlandı. Yeni tesis Kasım ayında üretime başlayacak. Iveco Nikola elektrikli çekiciler ABD dışında tüm dünyada Iveco bayi teşkilatı tarafından satılacak.




IVECO’dan İzmir’de S-WAY çekici teslimatı


Yayın: 06-10-2021
Kategori: Ticari Araçlar

IVECO İzmir yetkili satıcısı Meyeks 4 adet S-WAY çekiciyi teslim etti. İzmir’de uzun yıllardır uluslararası kara taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren Trans AFS Uluslararası nakliyat satın aldığı 8 adetlik çekicinin 4 adetini teslim aldı. 




Amazon emisyonunu Iveco S-WAY ile azaltacak


Yayın: 25-11-2021
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: amazon ıveco s-way

IVECO, Amazon’un Avrupa operasyonları için 1064 adet doğal gazla çalışan S-WAY çekici sağlayacak. 




Air Liquide ve IVECO hidrojenli kamyonlar için iş birliğine gidiyorlar


Yayın: 22-12-2021
Kategori: Ticari Araçlar

CNH Endüstriyel’in (NYSE: CNHI / MI: CNHI) ticarî araç markası IVECO ve endüstri ile sağlık alanında gazlar, teknolojiler ve hizmetler bağlamında bir dünya lideri olan Air Liquide; Avrupa’da taşımacılık alanında hidrojen kullanımını geliştirmek için bir mutabakat zaptı imzaladılar. Bu iş birliği, şirketlere temiz taşımacılığı sağlamada çeşitli avantajlar sunacak.
 




IVECO’nun ilk çekicisi Eurotech usta eller sayesinde yeniden doğdu


Yayın: 14-01-2022

1990’ların en sevilen çekicilerinden olan ve aynı zamanda IVECO’nun ilk çekicisi Eurotech IVECO Otomotiv yetkili servisi tarafından restore edildi. Restore edilen IVECO Eurotech çekici ilk Hüner Uluslararası Taşımacılık filosuna katıldı.




Avrupa'da yeni biyometan üretim hedefi


Yayın: 14-03-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Avrupa Komisyonu, Rus gazına bağımlılığı kaldırmak ve AB’yi yeniden “güç”lendirmek için yeni bir biyometan hedefi belirledi.




IVECO’nun lojistik gündeminde otomasyon var


Yayın: 24-05-2022
Kategori: Otomotiv

Dünyanın en büyük ticari araç üreticilerinden İtalyan Iveco, Türkiye’ye yılda yaklaşık 6 bin ile 10 bin arasında araç gönderiyor. Nakliye, depolama, gümrükleme süreçlerinde dış kaynak kullanan marka, tedarik zinciri ve lojistikte dijitalleşme süreçlerini hızlandırdı. Iveco Türkiye Ticari Planlama ve Lojistik Müdürü Duygu Dönmez, 2022 yılı için gündemlerinde tüm süreçlerin otomasyonun sağlanması olduğunu söyledi.