e
Banner

Etiketler: ıveco



IVECO eDaily, sürdürülebilirlik ödüllerini toplamaya devam ediyor


Yayın: 28-12-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Almanya'da TRANSPORT Dergisi tarafından kamyonet ve teslimat kamyonetleri kategorisinde 2024 Avrupa Sürdürülebilir Taşımacılık Ödülü eDaily'ye verildi. eDaily, İspanya'da düzenlenen Motor Axel Springer Awards 2023'te En İyi Sürdürülebilir Ticari Araç ödülüne layık görüldü.




IVECO ve Hyundai, tamamen elektrikli hafif ticari araç modeli üretecek



Hyundai Motor Company ve Iveco Group (EXM: IVG), Hyundai'nin Global eLCV platformunu kullanarak, Avrupa için IVECO markalı araç üretecek. İki grup geçtiğimiz hafta tamamen elektrikli hafif ticari üretilecek araçla ilgili anlaşma imzaladıklarını duyurdu. Yeni araç, Iveco Grubu'nun elektrikli hafif ticari araç segmentine katılacak ve ikonik IVECO Daily ile grubun hafif ticari araç portföyünü zenginleştirecek.




IVECO Daily, 'Yılın Panelvanı' unvanını aldı


Yayın: 13-02-2024
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: daily ıveco ödül

IVECO, bölgedeki ticari araç sektörüne yönelik en prestijli ticari yayınlardan biri olan Truck & Fleet ME tarafından üçüncüsü düzenlenen Truck & Fleet Middle East Ödülleri'nde iki ödül alarak yıla iyi bir başlangıç yaptı.




DHL, Almanya'daki sürdürülebilir filosunu 178 yeni IVECO S-WAY CNG ile genişletiyor


Yayın: 08-03-2024
Kategori: Ticari Araçlar

DHL Group, Post & Parcel Almanya bölümü için toplam 178 yeni IVECO S-Way CNG siparişi vererek CNG filosunu 450 adete çıkardı. Biyo-CNG ile çalışan yeni kamyonlar, DHL Group'un karbon ayak izini daha da azaltacak ve karayolu taşımacılığının karbondan arındırılmasına önemli ölçüde katkıda bulunacak.




Ford Trucks ve Iveco kabin üretimi konusunda anlaştı


Yayın: 14-03-2024
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: ford turcks ıveco kabin

Ford Trucks ve Iveco, ağır ticari araçlar için yeni bir kabin geliştirme konusunda potansiyel sinerjileri incelemek üzere bağlayıcı olmayan bir niyet mektubu (MoU) imzaladı.




Iveco Group, 2028'e kadarki stratejik planını açıkladı


Yayın: 20-03-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Iveco Group, 14 Mart’ta İtalya'nın Torino kentinde düzenlenen Şirketin Sermaye Piyasaları Günü'nde 2028 yılına kadar olan hedeflerini özetleyen yeni bir Stratejik Plan sundu. Kasım 2021'deki ilk Yatırımcı Günü’nden iki yıl sonra bir Sermaye Piyasası Günü düzenleme kararı, grubun yakın zamandaki başarılarından kaynaklandı: 2023'ün sonunda Iveco Group, 2026 için temel belirlediği hedefleri şimdiden yerine getirmiş ve hedeflerinin de ilerisine geçmişti.




UND, “Taşımacının Başucu Kitabı”nı tanıttı



UND, sektör firmalarını, hukuki durumlar karşısında bilgilendirmek ve yanlarından ayırmayacakları bir kaynak kitap olarak hazırlanan “Taşımacının Başucu Kitabı”nı tanıttı. 10 yıllık birikimle konusunda uzman Avukatlar tarafından hazırlanan kitapta, taşımacıların karşılaştıkları hukuki durumlarda neler yapacakları yer alırken; sözleşme, talimat ve tutanak örnekleri de bulunuyor.  




Iveco Group’un yeni CEO’su Olof Persson oldu


Yayın: 25-04-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Iveco Group N.V. Yönetim Kurulu, Olof Persson’un 1 Temmuz 2024’te Grup CEO’su olarak Gerrit Marx’ın yerini alacağını duyurdu. Yönetim Kurulu, Gerrit Marx’ın görevden ayrılıp CNH Industrial N.V.’nin (NYSE:CNHI) CEO’su olarak atanmasıyla, böyle bir görev değişikliğine gitti.