e
Banner

Etiketler: ödül



DHL Express Türkiye’ye “En İyi İşveren” ödülü


Yayın: 30-04-2021
Kategori: Lojistik

DHL Express Türkiye, Great Place to Work tarafından belirlenen Türkiye’nin en iyi işverenleri araştırmasında 500-1000 çalışanı bulunan şirketler arasında yer aldı.




Ekol sürdürülebilirlik liderliğini en üst seviyeye taşıdı


Yayın: 25-05-2021
Kategori: Lojistik

FIATA (Uluslararası Taşıma İşleri Organizatörleri Dernekleri Federasyonu) 2014 Dünya Kongresi’nde dünyada “Sürdürülebilir Lojistik Tescili”ni alan ilk şirket olan Ekol, 2021’in ilk çeyreğinde gerçekleşen denetimle sürdürülebilir hizmet anlayışı ile yürüttüğü faaliyetlerinin başarısını tekrar tescil ettirdi. Böylece Ekol 8 yıldır üst üste artırdığı, en üst kategori olan ALTIN seviyesindeki puanını bu sene daha da yükseltmiş oldu.




Dinçer Lojistik 3. Gamification Hackathon'dan ödülle döndü


Yayın: 25-06-2021
Kategori: Lojistik

GamFed Türkiye’nin bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Gamification Hackathon, 48 saatlik bir maratonun ardından sona erdi. 18-19-20 Haziran tarihlerinde gerçekleşen 3. Gamification Hackathon’da Dinçer Lojistik iş hedefleriyle yarışan PushUp takımı, geliştirdiği oyunlaştırma projesiyle 5 büyük ödülden biri olan ‘Bahçeşehir Üniversitesi Özel Ödülü’nü almaya hak kazandı. Lojistik operasyonlarda sipariş toplama sürecinin etkinliğinin arttırılması ana hedefiyle geliştiren ödüllü proje, Dinçer Lojistik tarafından iş süreçlerine uyarlanarak hayata geçirilecek.
 




TIRSAN, tüm sektörlerde ilk 3’te


Yayın: 12-07-2021
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: ilk üç ödül tırsan

2009 yılında sektörün ilk ve tek Ar-Ge merkezini kuran Tırsan, başarılarına bir yenisini daha ekledi. 2021 Avrupa Treyler İnovasyon Ödüllerinde tüm kategorilerde aldığı ödüller ile uluslararası yetkinliğini dünyaya tescilleyen Tırsan, Türkiye’de de Ar-Ge 250’nin yaptığı araştırmada tüm sektörler içerisinde 2020 yılında en çok patent alan 3. şirket oldu.




Sertrans'a sürdürülebilirlik ödülü


Yayın: 08-10-2021
Kategori: Lojistik

Tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 30 yılı aşkın süredir ulusal ve uluslararası markaların çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, Türkiye ekonomisine yön veren aile şirketlerine özgü dünyanın ilk ve tek sürdürülebilirlik projesi olan Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Projesi kapsamında verilen Kuzey Yıldızı Ödülleri'nde “Kurumsal Yönetim Kategorisi” birincilik ödülünün sahibi oldu.




Turkish Cargo “Air Cargo Excellence” kategorisinde ödül


Yayın: 15-11-2021
Kategori: Havayolu

Bayrak taşıyıcı hava kargo markası Turkish Cargo, Slovakya’nın Bratislava kentinde fiziki katılım ile gerçekleşen fuar etkinliğinde 9 ayrı kategori arasında ‘Air Cargo Exellence’ ödülüne layık görüldü. 




“Kadın İçin Taşıyoruz” projesi, Atlas Jüri Özel Ödülü’nü kazandı


Yayın: 17-11-2021
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, KAGİDER iş birliği ile hayata geçirdiği ”Kadın İçin Taşıyoruz” projesi, Atlas 12. Lojistik Ödüllerinde Jüri Özel ödülü ile ödüllendirildi.  




Turkish Cargo sürdürülebilirlikte Avrupa’nın en iyi hava kargo markası seçildi


Yayın: 24-05-2022
Kategori: Havayolu

Freightweek Sustainability Awards 2022’de Avrupa’nın en iyi hava kargo markası seçilen Turkish Cargo, ‘Sustainable Cargo Airline of the year 2022: EUROPE’ ödülüne layık görüldü.




Dow'dan Alışan Lojistik'e ödül


Yayın: 05-07-2022
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik, dünya kimya devi Dow Chemical Europe tarafından Hollanda Terneuzen’da düzenlenen 4STAR Hizmet Ödülleri’nde iki ana kategoride altın ödülün sahibi oldu.




Çalışan projeleri CEVA Lojistik'e ödüller getirdi


Yayın: 15-09-2022
Kategori: Lojistik
Etiketler: çalışan ceva ödül

Çalışanlarına sürekli yatırım yapan dünyanın önde gelen lojistik şirketlerinden CEVA, gerçekleştirdiği iki proje ile Büyük işverenler için Stevie Awards’dan iki ödül aldı. Stevie Ödülleri’nden sonra, CEVA Lojistik Türkiye’ye, Brandon Hall’den de 2 Altın Ödül geldi. CEVA, lojistik sektöründe bu kategorilerde ödül alan ilk ve tek şirket oldu.