e
Banner

Etiketler: ödül



Alışan Lojistik’in dijital dönüşümüne ödül



Dijital dönüşüm ve teknolojinin etkin kullanımı konularında yaptığı yatırımlar ile adından söz ettirmeye devam eden Alışan Lojistik, son olarak CIO Dergisi tarafından düzenlenen “2022 Future of Cloud Awards” yarışmasında “Cloud Implementation ” kategorisinde TMS AKS projesi ile ödüle layık görüldü.




Medlog Türkiye bir kez daha ‘Yılın Demiryolu Operatörü’ seçildi


Yayın: 20-11-2022
Kategori: Mevzuat

Logitrans Transport Lojistik Fuarı kapsamında düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri’nde MSC Grubu şirketlerinden Medlog Lojistik Gemicilik ve Turizm A.Ş., yılın “Demiryolu Taşıması Firması (Operatörler)” ödülüne layık görüldü.




Globelink Ünimar, Unique Steps projesiyle Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu


Yayın: 21-11-2022
Kategori: Lojistik

Globelink Ünimar, geliştirdiği Unique Steps projesiyle Atlas Lojistik Ödülleri’nde Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu. Geçtiğimiz yıllardaki başarısını bu yıl da devam ettiren Globelink Ünimar, aldığı ödülle sektöre değer katmaya devam ediyor.




2022 Yılı Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri


Yayın: 09-12-2022
Kategori: Lojistik

Slimstock ve Lojistik Derneği (LODER) ortaklığı ile bu yıl sekizincisi düzenlenen "Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” ödül töreni Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticilerini ağırladı. Dün akşam Dedeman Bostancı Hotel’de gerçekleşen gala yemeğinde 2022 "Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” listesi açıklandı. 




Tırport, TBD Bilişim Yıldızları arasında



Türkiye Bilişim Derneği (TBD) İstanbul Şubesi tarafından Türkiye çapında düzenlenen “Türkiye Bilişim Yıldızları 2022” yarışmasında Tırport, “Özel Sektör” kategorisinde ödüle layık görüldü. 




Arkas’ın bulut teknolojileri projelerine birincilik ödülü


Yayın: 13-12-2022
Kategori: Lojistik

Arkas, geliştirdiği iki bulut projesi olan Akıllı ve Emniyetli Deniz Filosu Yönetim Platformu ve Dijital Kara Taşımacılığı Platformu ile IDC Türkiye Cloud Awards Ödülleri’nde Private Cloud/Özel Bulut kategorisinde iki birincilik ödülüne layık görüldü. 




DHL Supply Chain Türkiye, yeniden “En İyi İşveren” listesinde!


Yayın: 17-01-2023
Kategori: Lojistik

DHL Supply Chain Türkiye, 2023 yılında da Top Employer’s Institute tarafından “En İyi İşveren” ödülüne layık görülerek, ödülü üst üste dördüncü kez kazanmış oldu.




Hareket, ESTA Awards of Excellence ödülünü aldı!


Yayın: 26-04-2023
Kategori: Lojistik
Etiketler: esta hareket ödül

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği; ağır yük ve proje taşımacılığı sektörünün en prestijli ödüllerinden olan Avrupa Karayolu Taşımacılığı ve Mobil Vinçler Birliği’nin ESTA Awards of Excellence Ödülleri’nde, Telescopic Cranes Lifting Capacity ≤ 120 Ton kategorisinde mükemmellik ödülüne layık görüldü. Hareket bu özel ödülü ikinci kez alarak ülkemize getiren tek Türk şirketi oldu.




Horoz Lojistik, uzun yıllar hizmet veren çalışanlarını kıdem plaketleri ile ödüllendirdi


Yayın: 05-05-2023
Kategori: Lojistik

Horoz Lojistik, uzun yıllardır birlikte çalıştığı değerli çalışanlarını teşekkür amaçlı, kıdem plaketleri ile ödüllendirdi.




7. Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri sahiplerini buldu


Yayın: 16-06-2023
Kategori: Lojistik

UTA Lojistik Dergisi'nin 8. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi kapsamında gerçekleştirdiği 7. Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. 16 kategoride lojistik ve reel sektörlerin yönetici ve şirketleri ödüllerini Sheraton Grand Ataşehir’de gerçekleştirilen Ödü Töreni’nde aldı.