e
Banner

Etiketler: ödül



Scania'nın yeni 13 litrelik motorunun başarısı ödülle tescillendi


Yayın: 22-06-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Scania tarafından üretilen yeni 13 litrelik sıralı motor, endüstriyel ve otomotiv uygulamalarındaki motorlara odaklanan uzman yayın Powertrain Dergisi tarafından "Yılın Dizeli" ödülüne layık görüldü.




Omsan Logistics, Stevie Awards’tan bu yıl da iki ödül aldı


Yayın: 01-09-2023
Kategori: Lojistik

Omsan Logistics, “Lojistik Sektöründe İş Geliştirme Başarısı” kategorisinde, sunduğu “Yeşil ve Entegre Lojistik Hizmetleri” ile Altın ödülün, yarışmanın IBA programında ise “B2B Hizmetler” kategorisinde sunduğu “Multimodal ve Sürdürülebilir Lojistik Çözümleri” ile Gümüş ödülün sahibi oldu.




BATI Innovative Logistics Avrupa'nın en iyi iş ortağı ödülünü aldı


Yayın: 22-11-2023
Kategori: Lojistik

BATI Innovative Logistics, küresel taşımacılık hizmetleri sunma ve globalleşen dünyada lojistiğin her alanında kaliteyi ve mükemmelliği sağlayarak müşterilerinin beklentilerini aşan bir servis sağlama misyonu ile 30 yıldır hizmet vermeye devam ediyor. BATI Innovative Logistics, sektördeki üstün performansı ve mükemmeliyeti ile tanınarak, Project Cargo Networking (PCN) tarafından Avrupa'nın en iyi lojistik ortağı olarak aday gösterildi.




“Future Of Cloud & Ai 2023” Zirvesinden Alışan Lojistik’e ödül


Yayın: 06-12-2023
Kategori: Lojistik

Tedarik zincirinin her alanında teknolojinin etkin kullanımına yaptığı yatırımlar ve dijital dönüşüm adımları ile dikkat çeken Alışan Lojistik, “Future of Cloud & AI 2023” Zirvesi’nde “Maliyet Verimliliği” kategorisinde “Derin Öğrenme ve Görüntü İşleme Teknikleriyle Resmi Evrakların Takibi ve Kontrolü” projesi ile ödüle layık görüldü.




SATSO’dan Otokar’a 2 ödül birden


Yayın: 21-12-2023
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: ödül otokar satko

Türkiye'nin öncü otomotiv sanayi şirketlerinden Otokar, İnsan Kaynakları ve çevreye duyarlı sürdürülebilirlik çalışmalarıyla Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği “Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni”nde 2 ödüle birden layık görüldü.




IVECO eDaily, sürdürülebilirlik ödüllerini toplamaya devam ediyor


Yayın: 28-12-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Almanya'da TRANSPORT Dergisi tarafından kamyonet ve teslimat kamyonetleri kategorisinde 2024 Avrupa Sürdürülebilir Taşımacılık Ödülü eDaily'ye verildi. eDaily, İspanya'da düzenlenen Motor Axel Springer Awards 2023'te En İyi Sürdürülebilir Ticari Araç ödülüne layık görüldü.




IVECO Daily, 'Yılın Panelvanı' unvanını aldı


Yayın: 13-02-2024
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: daily ıveco ödül

IVECO, bölgedeki ticari araç sektörüne yönelik en prestijli ticari yayınlardan biri olan Truck & Fleet ME tarafından üçüncüsü düzenlenen Truck & Fleet Middle East Ödülleri'nde iki ödül alarak yıla iyi bir başlangıç yaptı.




Turkish Cargo, Air Cargo India 2024’te iki ödül birden aldı


Yayın: 16-02-2024
Kategori: Havayolu

Bayrak taşıyıcı Türk Hava Yolları’nın hava kargo markası Turkish Cargo, Stat Trade Times dergisi tarafından düzenlenen “International Award for Excellence in Air Cargo/Uluslararası Hava Kargo Mükemmellik Ödülleri” töreninde “Innovative International Cargo Airline of the Year/Yılın Yenilikçi Uluslararası Hava Kargo Markası” ödülüne layık görüldü. Turkish Cargo, aynı zamanda SMARTIST tesisi ile “Innovative Logistics Solutions in Air Cargo/Hava Kargo Alanında Yenilikçi Lojistik Çözümler” kategorisinde en beğenilen hava kargo markası oldu.




DAF 2024 yılının Avrupa Servis Ekibi'ni ödüllendirdi


Yayın: 06-03-2024
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: daf ödül servis

DAF'ın en iyi servis danışmanı ve atölye teknisyeni İtalya'dan geliyor.




DAF Trucks'a üç ödül


Yayın: 27-03-2024
Kategori: Ticari Araçlar

DAF Trucks, üst üste ikinci kez Londra'daki prestijli 2024 Fleet News Awards'ta "Fleet Manufacturer of the Year" ünvanıyla onurlandırıldı. Ayrıca DAF, dağıtım kamyonları için iki ödüle layık görüldü: Çok yönlü XD ve LF şehir dağıtım kamyonu, sırasıyla 12 tona kadar ve 12 ton üstü kategorilerinde "Best Rigid Truck" ödülünü aldı.