e
Banner

Etiketler: ups



UPS'ten Sağlık Lojistiği Hamlesi: Bomi Group'u satın alıyor


Yayın: 08-08-2022
Kategori: Lojistik

Türkiye’de de faaliyetlerini sürdüren şirketin satın alınması ile UPS, uçtan uca küresel sağlık hizmeti lojistiği yeteneklerini artıracak, Avrupa ve Latin Amerika'daki operasyon ölçeğini ve uzmanlığını geliştirecek.




UPS Türkiye Ülke Müdürü Engin Kolat oldu


Yayın: 14-09-2022
Kategori: Lojistik

UPS (NYSE: UPS) yaptığı açıklamada, UPS Türkiye için yeni Ülke Müdürü olarak Engin Kolat’ı atadığını duyurdu. Kolat, UPS’in Türkiye’deki faaliyetlerinden, iş geliştirme çalışmalarından ve stratejisinden sorumlu olacak.
 




UPS karbon nötr maratonunda hızlı koşuyor


Yayın: 19-09-2022
Kategori: Yeşil Lojistik

Dünya ticaretinin yüzde 2’sini tek başına hareket ettiren UPS, 2050’de karbon nötr olma hedefi için sıkı bir şekilde çalışma yürütüyor. Teslim edilen paket başına harcanan CO2 oranını neredeyse yüzde 15 oranında azaltan şirket, 10 bin adede varan elektrikli araç yatırımıyla sıfır emisyonlu filoya geçiş sürecini hızlandırdı. Tesislerinde enerji ihtiyacının tamamını yenilebilir enerjilerden karşılamayı hedefleyen şirket, elektrikli bisiklet ve drone ile teslimattan, rota optimizasyonu ve yakıt tasarrufuna kadar birçok alanda çalışma yürütüyor. 




UPS’den Avrupa’ya İlk İnovasyon Merkezi


Yayın: 30-09-2022
Kategori: Lojistik

UPS Avrupa Bölgesi Tedarik Zinciri Çözümleri (SCS) geçtiğimiz Mart ayında Hollanda’nın Roermond şehrinde açtığı yeni tedarik zinciri çözümleri tesisinin kapasitesini artırdı.




Cathy O’Brien, UPS’in Heathcare Birimi’ni Türkiye’de de büyütecek


Yayın: 30-09-2022
Kategori: Lojistik
Etiketler: türkiye ups

UPS, Cathy O’Brien’ın UPS Healthcare’in yeni Uluslararası Satış Başkan Yardımcısı olarak atandığını duyurdu. Cathy, farmasötik, tıbbi cihaz, laboratuvar ve dental segmentleri desteklemeye özel uçtan uca tedarik zinciri hizmetine yönelik olarak Türkiye’nin de dahil olduğu Avrupa, AMEA ve Latin Amerika bölgelerinde büyümeyi yönetmekten sorumlu olacak.




UPS’ten Avrupa gönderilerini kolaylaştıran yapay zekâ destekli çözüm


Yayın: 24-10-2023
Kategori: Lojistik

UPS, hızlı ve güvenilir yurt içi ve yurt dışı lojistik çözümleriyle 100 yılı aşkın süredir müşterilerinin gönderi ihtiyaçlarını karşılamaya ve deneyimlerini iyileştirmeye devam ediyor. UPS, gümrük kodlarını otomatik olarak oluşturan yeni yapay zekâ destekli çözümü ile müşterilerine gümrük işlemlerinde hız ve kolaylık sağlıyor. 




UPS, sağlık lojistiğinde tesis ve filo gücünü büyütüyor


Yayın: 15-02-2024
Kategori: Lojistik

UPS sıcaklık kontrollü filolarıyla 2030'da 23,7 milyar dolarlık değere ulaşacak soğuk zincir pazarı için güvenli teslimat sağlıyor. Şirket ürettiği sürdürülebilir çözümler kapsamında özel sağlık tesislerini ve sıcaklık kontrollü filolarını genişletiyor.




UPS Türkiye’nin yeni ülke müdürü Tolga Biga oldu


Yayın: 03-04-2024
Kategori: Kargo

UPS Türkiye, Orta Doğu ve Afrika (MEA) Genel Müdürü Tolga Biga, oldu. Finans ve yönetim alanında deneyimli olan Biga, bölgenin iş geliştirme ve stratejilerini yönlendirecek.