e
Banner

Etiketler: ups



UPS, Hangzhou’da sağlık devi Merck’le yola çıktı


Yayın: 20-06-2013
Kategori: Dünyadan
Etiketler: çin lojistik merck ups

UPS, Çin’in Zheijang Bölgesinde yer alan Hangzhou’da sağlık hizmetleri tesisi açtı.




UPS’de 3 önemli atama gerçekleştirildi


Yayın: 26-02-2016
Kategori: Dünyadan
Etiketler: atama ups

Nando Cesarone UPS Avrupa Bölgesi Başkanı, Ross McCullough UPS Asya Pasifik Bölgesi Başkanı, Cindy Miller UPS Küresel Freight Forwarding Birimi Başkanı olarak atandı.




UPS And SF Holding to establish joint venture


Yayın: 30-05-2017
Kategori: Dünyadan

UPS and SF Holding the parent company of SF Express, today announced plans to establish a joint venture and collaborate to develop and provide international delivery services initially from China to the US, with expansion plans for other destinations. Through this agreement the parties will leverage their complementary networks, service portfolios, technologies and logistics expertise.  The joint venture is subject to regulatory approval.




e-ticaret endüstriyel dağıtımı nasıl aksatıyor?


Yayın: 06-07-2017

Avrupa, ABD ve Çin'deki endüstriyel alıcılar hakkında yapılan son UPS (NYSE: UPS) araştırması, online ticaretin endüstriyel satın alımı aksattığının kanıtlarını ortaya koyuyor. Doğrudan imalatçıdan ve sanal pazardan satın almanın yükselişiyle beraber, Avrupa'daki endüstriyel değer zinciri değişim geçiriyor ve geleneksel dağıtımcılar pazar payını koruma konusunda kendilerini baskı altında hissediyor.




UPS sürdürülebilirlik hedeflerini açıkladı


Yayın: 12-07-2017
Kategori: Lojistik

UPS (NYSE: UPS), yenilenebilir enerji kaynaklarına bağlılığını artırırken filosuna daha fazla alternatif yakıta ve gelişmiş teknolojiye sahip araçlar eklemeye yönelik yeni girişimci sürdürülebilirlik hedeflerini duyurdu. 




UPS, 125 Tesla elektrikli tırın siparişini veriyor


Yayın: 07-01-2018
Kategori: Dünyadan

Dünyadaki en geniş ticari kamyonculuk filolarından birini yöneten UPS (NYSE:UPS) Tesla’nın tamamen elektrikli yeni tırlarından 125 adet ön sipariş verdiğini açıkladı. Yeni tırlar, UPS’in elektrik, doğalgaz, propan ve diğer geleneksel olmayan yakıtlarla çalışan kamyon ve tırlardan oluşan geniş alternatifli yakıt ve gelişmiş teknolojili araç filosuna katılacak.
 




UPS, İGA ile imzayı attı


Yayın: 12-07-2018
Kategori: Havayolu

Yeni operasyon, UPS’in akıllı küresel lojistik ağının bir parçası olarak Türkiye’deki müşterileri birleştirecek.




UPS Havayolları’ndan İstanbul-Köln arasında haftanın 6 günü sefer


Yayın: 01-11-2021
Kategori: Havayolu

UPS Havayolları’na ait Boeing 757 tipi uçağın UPS Türkiye ihracat operasyonlarına dahil olacak. Haftanın 6 günü İstanbul-Köln arası sefer yapacak uçak ile Türkiye’deki UPS müşterileri kısalan teslimat sürelerinin avantajlarından yararlanabilecek.




UPS havayoluyla ihracat desteğini karayoluyla perçinliyor


Yayın: 18-04-2022
Kategori: Lojistik

UPS, Türk ihracatçısını dünyayla buluşturmak için hizmet seçeneklerini çoğaltmaya devam ediyor. Kendi uçağıyla haftanın 6 günü İstanbul-Köln arası sefer yapan UPS, Türkiye-Avrupa hattında başlattığı hizmetle karayolunda da alternatif yaratıyor. Şirket ayrıca UPS Smart gibi teknolojik çözümleri ve hızlı, güvenilir ve kapsamlı paketleriyle işleri kolaylaştırıyor. 




UPS, ilk çeyrek için finansal sonuçlarını açıkladı


Yayın: 17-05-2022
Kategori: Lojistik

Konsolide gelir geçen yıla göre yüzde 6,4 artışla 24,4 milyar dolar oldu. Konsolide işletme kârı geçen yıla göre yüzde 17,6 artışla 3,3 milyar dolar oldu; düzenlenmiş bazda yüzde 12,1 artış gerçekleşti.