e
Banner

Etiketler: sürdürülebilirlik



Mars’tan sürdürülebilirliğe 500 milyon TL yatırım


Yayın: 21-01-2022
Kategori: Lojistik

Sektörün önde gelen firmalarından Mars Logistics, sürdürülebilirlik odağını genişletiyor. Kurulduğu günden beri doğaya ve topluma saygılı iş yapma anlayışı ile hareket eden Mars Logistics, sürdürülebilirlik alanında 500 milyon TL yatırım yapacak.




Borusan’dan sürdürülebilirlik odağında geleceğe ilham veren seri


Yayın: 25-03-2022
Kategori: Ekonomi Gündemi

Sürdürülebilirlik çalışmalarını iklim, insan ve inovasyon odak alanlarında sürdüren Borusan, bu çalışmalar paralelinde farkındalık yaratacak uygulamaları hayata geçiriyor. Geleceğe İlham Buluşmaları, Seminerleri, Atölyeleri ve Haberleriyle farkındalık yaratmayı amaçlayan Borusan’ın bu ufuk açıcı çalışmaları, kurumun sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor. 
 




Borusan 12 milyar TL yatırım planlıyor


Yayın: 31-03-2022
Kategori: Ekonomi Gündemi

2021 yılı finansal tablolarını açıklayan Borusan Holding, bir önceki yıla kıyasla finansallarını güçlendirmeye devam etti. 2020 yılında 26 milyar TL olan net konsolide cirosunu 2021 faaliyet döneminde 47 milyar TL’ye yükseltti. FAVÖK’ünü ise 2,6 milyar TL’den 5,1 milyar TL’ye yükselten Borusan, 2022-2024 döneminde 12 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor. 




Turkish Cargo sürdürülebilirlikte Avrupa’nın en iyi hava kargo markası seçildi


Yayın: 24-05-2022
Kategori: Havayolu

Freightweek Sustainability Awards 2022’de Avrupa’nın en iyi hava kargo markası seçilen Turkish Cargo, ‘Sustainable Cargo Airline of the year 2022: EUROPE’ ödülüne layık görüldü.




Borusan Limanı, B-İmza uygulaması ile sürdürülebilir adımlar atıyor


Yayın: 04-08-2022
Kategori: Denizyolu

Türkiye’nin ilk yeşil / eko limanlarından olan Borusan Limanı, dijitalizasyon stratejisi doğrultusunda Borusan Limanı Bilgi Teknolojileri Ekibi tarafından hayata geçirilen B-İmza uygulaması ile sürdürülebilirliği destekliyor.




Borusan’dan sürdürülebilirlik odaklı atama



İklim, insan ve inovasyon odak alanlarında sürdürülebilirlik çalışmalarını yürüten Borusan, bu çalışmaları iş süreçlerine entegre ederken yeni bir yönetişim yapısını da hayata geçiriyor. Bu doğrultuda İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Grup Başkanlığı görevini yürüten Nursel Ölmez Ateş, Borusan Holding İnsan, İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanlığı görevine atandı.




Lojistiğin 8. Doğrusu: Sürdürülebilirlik



Emre Can - Lojistik ve Stok Yönetim Müdürü - RAMSEY | KİP (Gürmen Group)




LogD, operasyon ağını 24 şehre çıkardı



Lojistik tedarik zincirinin sürdürülebilir markası LogD, Türkiye’de bir ilke imza atarak gerçekleştirdiği Milk Run Yönetim Sistemi’nin operasyon ağını kısa sürede 24 şehre çıkardığını duyurdu. 




Batu Logistics sektörde dönüşümü başlatıyor



Dijital ve yeşil dönüşüm çalışmalarını daha da hızlandırdıkları 2022 yılını belirledikleri hedeflere ulaşarak kapattıklarını belirten Batu Logistics Genel Müdürü Efe Göktuna,“Teknolojik gelişmeler ve iklim dostu düzenlemelerle lojistik daha da sofistike bir hal alacak. Önümüzdeki dönemde lojistik süreçlerini, ticaret akışını hızlandıracak şekilde kolaylaştırmayı ve yeniden kurgulamayı hedefliyoruz” dedi. 




Mars Logistics, 2022 yılında yüzde 29 büyüdü


Yayın: 20-01-2023
Kategori: Lojistik

Mars Logistics, sürdürülebilir büyümesine devam ederek 2022 yılını 515 milyon euro ciro ve euro bazında %29 büyüme ile kapatıyor.