e
Banner

Etiketler: ortaklık



Enerjisa Verbund ortaklığı bozuluyor mu?


Yayın: 16-09-2012
Kategori: Enerji

Türkiye piyasasına girmek için fırsat kollayan E.ON, Doğuş Holding ile enerji üretim projeleri konusunda ortaklık görüşmeleri yapmış, girişim sonuçsuz kalmıştı.

 




Alışan Grup Yeni Bir İş Ortaklığına İmza Attı


Yayın: 26-09-2012
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik; Adana Organize Sanayi bölgesinde yer alan; gıda sektöründe uluslararası platformda da faaliyet gösteren firma ile gıda likit taşıması hizmeti konusunda yeni bir iş ortaklığına imza attı.





İlaç lojistiğinde dev ortaklık


Yayın: 06-10-2012
Kategori: Lojistik

Netlog ve Farmakim, ilaç lojistiği için önemli bir işbirliğine imza attılar.





Ekspres Lojistik ve Uyum Gıda’dan 3 yıllık işbirliği


Yayın: 08-10-2012
Kategori: Lojistik

Borsa’da hisseleri işlem gören 5 büyük perakende zincirinden birisi olan Uyum Gıda’nın, İstanbul’daki 3 deposundan toplam 52 mağazasına yapılan dağıtım hizmetini Ekspres Lojistik 3 yıllık kontratla üstlendi.





Saras Lojistik’ten dev işbirliği anlaşması


Yayın: 30-10-2012
Kategori: Lojistik

Global bir marka olma hedefindeki Saras Lojistik, bu alanda girişimlerini sürdürüyor. Saras, Avrupa’nın en büyük lojistik gruplarından birisi olan Allgeier  ile işbirliği anlaşması imzaladı.

 




‘Kazan Kazan’ Havayolları


Yayın: 05-11-2012
Kategori: Havayolu

Başbakan’ın THY?ile Lufthansa’nın ortak işletmeciliğe hazırlandığını açıklamasıyla gözler THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’ya çevrildi. Topçu, “Lufthansa ile var olan işbirliğini ileri taşıyacağız. İki şirket de işe kazan - kazan ilkesi doğrultusunda bakıyor” dedi

 




BORUSAN Lojistik BALNAK ile güçlenerek sektörün yeni lideri oluyor



Lojistik sektörünün en dinamik ve hızlı büyüyen şirketlerinden Borusan Lojistik uluslararası operasyonunu çok daha güçlendirecek önemli bir adım attı.





ÖBB Rail Cargo Group ve Pasifik Eurasia güçlerini birleştirdi



ÖBB Rail Cargo Group (RCG) ile Pasifik Eurasia (PASİFİK EURASİA), Avrasya kıtasında demiryolu taşımacılığını geliştirmek için yeni bir ortaklık oluşturdu. Söz konusu işbirliği, Türkiye'den ve Türkiye'ye ve BDT ülkelerine ve Çin'e gerçekleştirilen nakliyeler için en önemli bağlantı noktası olarak Köseköy Terminali üzerinden Avrupa ile Asya arasındaki bağlantıyı güçlendiriyor.




DFDS, primeRail ile ortak oluyor


Yayın: 30-06-2021
Kategori: Demiryolu

DFDS, verimliliği ve sürdürülebilir müşteri çözümlerinin arzını artırmak için primeRail ile ortaklık kuruyor.
 




Çobantur Boltas, TurkLog'a yüzde 50 ortak oldu


Yayın: 29-03-2023
Kategori: Lojistik

Çobantur Boltas, belirlediği stratejik hedefleri doğrultusunda yeni hamleler yapmaya devam ediyor. Lojistik sektörünün 45 yıllık markası son olarak deniz yolu taşımalar konusunda deneyimli bir kadroya sahip TurkLog ile yüzde 50 oranında ortaklık yaptı.   Çobantur Boltas CEO’su Selman Çoban, artık deniz yolu konteyner taşıma operasyonlarını TurkLog ile yürüteceklerini, daha güçlü ve rekabetçi bir altyapıya sahip olduklarını belirtti. TurkLog Yönetici Ortağı Onur Akkuzu ise markalar arasında know-how alışverişiyle belirlenen ortak hedeflere daha hızlı yürüyeceklerini söyledi.