e
Banner

Etiketler: ortaklık



Alışan Lojistik’in %75’ini PSA International satın aldı


Yayın: 18-04-2023
Kategori: Lojistik

PSA International Pte Ltd. (“PSA”), Türkiye’nin ilk 500 şirketi arasında yer alan uluslararası lojistik hizmet servis sağlayıcısı ALIŞAN Lojistik A.Ş. (“ALIŞAN”) ile ortaklık anlaşması imzalayarak ALIŞAN’ın %75 hissesini satın aldı. Sürecin sonunda ALIŞAN, PSA’nın kargo çözümleri grubu olan PSA BDP’nin bünyesinde yer alacak.




PSA BDP Grup, Alışan Lojistik ile ortaklığını kutladı


Yayın: 22-09-2023
Kategori: Lojistik

Bu yılın başında %75 hisse satışını duyuran Alışan Lojistik A.Ş. (ALIŞAN), satın alma sürecinin tamamlanmasının ardından PSA'nın kargo çözümleri kolu olan PSA BDP Grup bünyesinde yerini aldı.  Küresel entegre ve liman merkezli tedarik zinciri, taşımacılık ve lojistik çözümlerinin lider hizmet sağlayıcısı PSA BDP ile ALIŞAN, 3 Temmuz 2023 tarihinde resmiyet kazanan ortaklıklarını dün gece gerçekleştirdikleri bir davetle kutladılar.




Bulung Logistics, İspanyol lojistik deviyle partner oldu


Yayın: 14-02-2024
Kategori: Lojistik

Bulung Logistics, Fas-İspanya-Portekiz-Fransa-Türkiye hattında yıllık yükleme hedefini 60 bine çıkardı. Şirketin Türkiye Genel Müdürü Savaş Kasap, İspanya’nın en büyük küresel lojistik şirketlerinden olan Marcotran ile partnerlik anlaşması imzaladıklarını belirtti.