e
Banner

Etiketler: msc



MSC’den Yeni Servis


Yayın: 01-11-2019
Kategori: Denizyolu
Etiketler: msc tekirdağ

Dünyanın en büyük konteyner taşıyıcıları arasında yer alan Mediterranean Shipping Company (MSC)’nin Kuzey Avrupa ve İngiltere limanları ile Asyaport’u birbirine bağlayacak olan ikinci servisi “Aegean Service” 14 Kasım itibariyle Tekirdağ Asyaport Limanı’na uğrak yapmaya başlayacak.




MSC Oscar Asyaport'a demir attı


Yayın: 22-05-2020
Kategori: Denizyolu
Etiketler: asyaport msc msc oscar

19 Mayıs arifesinde Çanakkale Boğazı’ndan geçerek ülkemize giriş yapan dünyanın en büyük konteyner gemilerinden MSC Oscar 22 Mayıs’ta, Türkiye’nin en büyük transit limanı Asyaport’a yanaştı.
 




Anadolu'nun ana limanı Asyaport oldu


Yayın: 29-05-2020
Kategori: Denizyolu
Etiketler: asyaport medlog msc

Marmaray’ın, Anadolu’yu Trakya’ya bağlaması, Türkiye’ye yeni bir dış ticaret kapısı daha açtı. Artık yükler demiryolu ile Tekirdağ Asyaport üzerinden dünyanın her noktasına ulaşıyor.
 




MSC’den Avrupa’ya Express Servis


Yayın: 05-11-2020
Kategori: Denizyolu

Dünyanın en büyük konteyner taşıyıcıları arasında yer alan Mediterranean Shipping Company (MSC), Avrupa’ya kara nakliyesine alternatif ve ekonomik avantajlar sağlayan yeni bir EXPRESS servis başlatıyor. Gebze – Trieste arasında karşılıklı gerçekleşecek olan express servis ile Trieste’ye gelen yükler Avrupa’nın 9 ülkesine kapı teslim olarak gönderilecek.




MSC, Trieste'den Ludwigshafen'e yeni demiryolu servisi başlattı


Yayın: 08-09-2021
Kategori: Demiryolu

MSC, denizcilik ve lojistikte bir lider olarak, dünya çapında yaptığı yatırımlarla sunduğu hizmetleri sürekli geliştiriyor. MSC, 10 Eylül 2021'den itibaren, Trieste, İtalya ve Ludwigshafen, Almanya'yı bağlayan, demiryolu kapasitesini iyileştirmek ve Türkiye ile Almanya arasındaki transit süreyi ortalama 12 güne düşürmek için yeni, direkt demiryolu servisinin başlayacağını duyurdu.




MSC, ithalat ve ihracatçılarla Asyaport Limanı'nda buluşturdu


Yayın: 31-10-2022
Kategori: Denizyolu

MSC, TIGER SERVİSİ özelinde bir etkinlik düzenledi. Bu serviste hizmet veren 19.000 TEU kapasiteli Oscar sınıfı MSC REEF gemisini Tekirdağ Asyaport Limanı’nda müşterileri ile birlikte karşıladı. 




MSC GRUBU’na iki kategoride hizmet ihracat şampiyonluğu


Yayın: 03-01-2023
Kategori: Lojistik
Etiketler: asyaport hizmet ihracat msc

Taşımacılık ve lojistik alanında lider MSC Grubu çatısı altındaki şirketlerden MSC Gemi Acenteliği ve Asyaport Limanı, Hizmet İhracatçı Birlikleri (HİB) tarafından geçtiğimiz yıl gösterdikleri başarılı performans ile “2021 Yılı Hizmet İhracatı Şampiyonları”nda 2 farklı kategoride ödülün sahibi oldu.




MSC, Türkiye’yi Batı Afrika’ya direkt servisle bağlıyor


Yayın: 31-01-2023
Kategori: Denizyolu

 MSC, Türkiye’den direkt uğrak yapacağı Batı Afrika limanlarına olan servisini Şubat sonu itibarıyla hizmete sunuyor.




MSC Grubu, deprem bölgesine barınma amaçlı 5 bin konteyner gönderdi


Yayın: 08-02-2023
Kategori: Denizyolu

MSC Grubu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgede barınma ihtiyacının karşılanmasına destek amacıyla 5 bin konteyner gönderdi.




Dünyanın en büyük konteyner gemisi "MSC Türkiye" Asyaport'ta


Yayın: 30-10-2023
Kategori: Denizyolu

Dünya genelinde 300'den fazla rotada 760 konteyner gemisiyle hizmet veren MSC, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümüne ithafen, Türkiye'nin büyüklüğünü ve gücünü simgelemek amacıyla, dünyanın en büyük konteyner gemisine "MSC TÜRKİYE" adını verdi. MSC TÜRKİYE, 2015 yılından beri faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük transit konteyner limanı olan Asyaport'a, 30 Ekim Pazartesi günü ilk uğrak töreni için demirledi.