e
Banner

Etiketler: msc



MSC ’den demiryolu taşımacılığı


Yayın: 18-10-2012
Kategori: Demiryolu

Dünyanın ikinci büyük konteyner operatörü olan MSC demiryolu taşımacılığı  




Medlog’dan demiryolu taşımacılığı


Yayın: 07-11-2012
Kategori: Demiryolu

Dünyanın ikinci büyük konteyner operatörü olan ve Türkiye’nin lider konteyner gemi acenteleri arasında yer alan MSC’nin Haziran 2011’de faaliyete geçen lojistik yatırım şirketi MEDLOG, Mersin International Port (MIP) ile beraber Ankara OSB TCDD Terminalin konteyner eleçlemeye başladı.





MSC'den navlun fiyatlarına yeni zam!


Yayın: 04-12-2012
Kategori: Denizyolu

MSC Gemi Acenteliği A.Ş.,  1 Ocak 2013 tarihinden itibaren, Avrupa çıkışlı ve Ortadoğu, Uzakdoğu varışlı tüm reefer (soğutmalı) konteyner yüklemelerinde USD 1000/20', USD 1500/40' navlun artışı uygulanacağını açıkladı.





MSC'den Reefer navlunlarına zam!


Yayın: 11-12-2012
Kategori: Denizyolu

MSC, Türkiye varışlı ve çıkışlı mevcut reefer (soğutmalı) konteyner navlunlarında 1500 USD/konteyner (20’&40’) tutarında artış uygulanacağını açıkladı.





JGS Türkiye-İngiltere hattında rekabeti denize taşıdı



2006’da Punta Denizcilik’e ortak olarak Türkiye pazarına adım atan John Good Shipping (JGS), İngiltere’ye açtığı direkt hat ile iki ülke arasında komple ve parsiyel konteyner taşımaları yapıyor. John Good Shipping Genel Müdürü Levent Aydinç, “İstanbul ve İzmir’den haftalık çıkan direkt parsiyel servisimizde, istenirse yüklerin İngiltere’de gümrük işlemlerini tamamlayıp, palet bazında farklı bölgelere dağıtımını sağlıyoruz. Ya da gümrükten yükleri, vergileri ödeyerek çıkartıp alıcı hiçbir işlemle uğraşmadan, istenilen saatte teslimat yapıyoruz” diyor.




MSC Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor


Yayın: 25-01-2016
Kategori: Denizyolu

2015’te Türkiye’nin en büyük ve ilk transit konteyner limanı olan 2,5 milyon TEU kapasiteli Asyaport’un faaliyete geçtiğini, Türk bayraklı gemileri MED Tekirdağ ile hizmet vermeye başladıklarını, 3 yeni şube yatırımı yaptıklarını belirten Medlog Lojistik Genel Müdürü İsmail Görgün, “2016’da da yeni pazar arayışımız, gidilmeyen limanlara uğrak açma ve konteyner taşıma hedeflerimiz devam edecek” dedi.




MSC’den CEO’su Piroğlu’na vefa örneği: MED DENİZLİ


Yayın: 16-02-2016
Kategori: Denizyolu

İtalyan kökenli Aponte Ailesi’nin sahibi olduğu Mediterranean Shipping Company, Türkiye CEO'su Hasan Piroğlu'na bir vefa örneği gösterek yeni gemisine Piroğlu'nun memleketi Denizli'nin ismini verdi. 




Konşimento Uygulamaları


Yayın: 16-02-2016
Kategori: 10 Soruda

Ahmet Aytoğan  / MSC Freight Forwarder İlişkileri Müdürü




Cumhurbaşkanı’nın Hindistan Ziyareti MSC’yi Harekete Geçirdi


Yayın: 18-05-2017
Kategori: Denizyolu
Etiketler: hindistan msc türkiye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hindistan ziyareti sonrası MSC, Türkiye-Hindistan ticari ilişkilerinin gelişimine destek vermek için harekete geçti.




MSC bir servis rotasını daha Türkiye’ye çevirdi


Yayın: 05-04-2019
Kategori: Denizyolu
Etiketler: msc

Global konteyner taşımacılığında dünya devlerinden olan Mediterranean Shipping Company (MSC) geçtiğimiz haftalarda açıkladığı yeni Canada Express 2 servisinin ardından bir servisini daha Türkiye’ye kaydırdığını açıkladı. Yunanistan’ın Pire Limanı üzerinden aktarılan Antalya ithalat ve ihracat yükleri artık Medlog Gemicilik’e ait Türk Bayraklı Gemilerle Tekirdağ’daki Asyaport Limanı’ndan aktarılacak. Bu sayede artan Asyaport Limanı işlem hacmi ile birlikte; ülkemize döviz girdisi artacak.