e
Banner

Etiketler: hizmet



Çetin Nuhoğlu: Lojistik hizmet ihracatı 2023 yılında 50 milyar doları aşar



 
Türk EXİMBANK Genel Müdürü Adnan Yıldırım’a bir teşekkür ziyareti yapan UND Yönetim Kurulu Lojistik Hizmet İhracatının arttırılması amacıyla Eximbank tarafından Lojistik sektörünün bilgilendirilmesi ve desteklenmesi konusunda verdiği desteklerden dolayı Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım’a teşekkür etti.




Lojistik, liderliğe selektör yapıyor!


Yayın: 17-01-2019
Kategori: Lojistik

Hizmet ihracatında 14 milyar dolarlık bir rakama ulaşan lojistik sektörü, inşaat, telekomünikasyon, sağlık ve eğitim gibi birçok sektörü geride bıraktı. Fevzi Gandur Logistics Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Dündar, sektörün ihracatla birlikte büyüme gösterdiğini ve ülke ekonomisindeki katkısını her geçen yıl artırdığına dikkat çekti.




Globelink Ünimar hizmet kalitesinde çıtayı yükseltiyor



Globelink Ünimar, faaliyet gösterdiği lokasyon sayısını artırmaya, müşteri yelpazesini genişletmeye, hizmet kalitesini yükseltmeye devam ediyor. Bu yıl 100 yeni destinasyonda daha varlık göstermeye başlayan şirket, aldığı Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası (YYS) ile müşterilerine daha hızlı çözümler sunabilmeyi amaçlıyor.




MEDLOG Türkiye, ECM sertifikası ile lojistik hizmetlerini genişletiyor


Yayın: 30-11-2022
Kategori: Demiryolu

MEDLOG Türkiye,  Avrupa Birliği dahilindeki demiryolu ağında kullanılacak yük vagonlarının bakımından sorumlu her kuruluş için geçerli olan Bakımdan Sorumlu Kuruluş (ECM- Entity in Charge of Maintanance) sertifikasının sahibi oldu. Bu sayede Türkiye’deki tüm vagonlarının bakım ve onarımlarını üstlenerek lojistik hizmet ihtiyaçlarını kendi bünyesinde karşılıyor.




MSC GRUBU’na iki kategoride hizmet ihracat şampiyonluğu


Yayın: 03-01-2023
Kategori: Lojistik
Etiketler: asyaport hizmet ihracat msc

Taşımacılık ve lojistik alanında lider MSC Grubu çatısı altındaki şirketlerden MSC Gemi Acenteliği ve Asyaport Limanı, Hizmet İhracatçı Birlikleri (HİB) tarafından geçtiğimiz yıl gösterdikleri başarılı performans ile “2021 Yılı Hizmet İhracatı Şampiyonları”nda 2 farklı kategoride ödülün sahibi oldu.