e
Banner

Etiketler: gefco



Gefco, Ruslara satılıyor


Yayın: 20-09-2012
Kategori: Karayolu
Etiketler: gefco peugeot rusya

Peugeot 800 milyon Euro için Gefco'yu Ruslara satıyor.





Gefco’ya ‘2012’nin Taşımacılık Şirketi’ ödülü


Yayın: 09-10-2012
Kategori: Lojistik

Avrupa’nın önde gelen lojistik hizmet sağlayıcılarından biri olan Gefco, The Institute of Transport Management (ITM), tarafından büyümeye yönelik çalışmalarının yanı sıra yenilik, müşteri memnuniyeti, çevresel ve sosyal sorumluluk ile personel gelişimi konularındaki çalışmaları ile 2012 yılının Taşımacılık Şirketi’ seçildi.





GEFCO, Tedarik Zincirinin Halkalarını Tamamladı !



GEFCO tarafından kurulan Gümrük Müşavirliği Limited Şirketi Eylül ayından  itibaren hizmet vermeye başladı

 




Fransız Gefco Ruslara satılıyor



Rusya Devlet Demir Yolları (RJD), Fransız otomobil üreticisi PSA Peugeot Citroen’in lojistik şirketi GEFCO'nun yüzde 75 oranında hissesini satın almak için bir anlaşma imzaladı.

 




Cumhurbaşkanı’nın yeni makam aracını GEFCO taşıdı


Yayın: 27-11-2012
Kategori: Otomotiv

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ilk kez 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi geçit töreninde kullandığı yeni makam aracı, otomotiv lojistiği sektörünün liderlerinden GEFCO Türkiye güvencesiyle, T.C. Cumhurbaşkanlığı’na teslim edildi.





GEFCO Türkiye’den 12.500m2 depo yatırımı!


Yayın: 29-11-2012
Kategori: Depolama - Antrepo

29 Kasım 2012 - Lojistik sektörünün lider isimlerinden GEFCO Türkiye yenilikçi ve küresel çözümler sunmaya ve yatırımlarını artırmaya devam ediyor.





MERSA Otomotiv, lojistik alaninda GEFCO’yu seçti!


Yayın: 19-12-2012
Kategori: Otomotiv

Rusya'nın en önemli ticari araç markası olan GAZ Ticari Araçların Türkiye imalatçısı Mersa Otomotiv, yurtdışından yedek parça taşıma ve Türkiye genelinde oto dağıtımının gerçekleştirilmesinde GEFCO Türkiye’yi seçti.





GEFCO Türkiye ile Fas ‘10’, Tunus ise ‘9’ gün


Yayın: 26-02-2013
Kategori: Karayolu
Etiketler: fas gefco grupaj tunus

GEFCO Türkiye, GEFCO Fransa ve GEFCO İtalya ile ortaklaşa yürütülen operasyonlarla, Kuzey Afrika ülkelerinden Fas ve Tunus’a düzenli karayolu full ve grupaj seferlerine başladı.




Gefco artık Dubai’de


Yayın: 02-03-2013
Kategori: Dünyadan

Fransız lojistik devi Gefco, Dubai’deki ofisinin açılmasından sonra Suudi Arabistan ve Umman’da ofis açma, Katar’da da işbirliği imkanları arayışına gireceğini açıkladı.





GEFCO’dan Mosaic del Sur’a özel strateji


Yayın: 22-03-2013
Kategori: Dünyadan

GEFCO, dekoratif beton, yer karoları ve Zellige çinileri üreten İspanyol firması Mosaic del Sur için sevkiyat takibi sağlayan ve sevkiyat sürelerini kısaltan, özel olarak geliştirilmiş bir uluslararası nakliye stratejisi uyguluyor.