e
Banner

Etiketler: gefco



Honda Türkiye, ‘2 yıl daha GEFCO’ dedi



Otomotiv lojistiği sektörünün güçlü firması GEFCO Türkiye ile Japon Otomotiv üreticisi Honda arasında 2012 yılında imzalanan otomotiv dağıtım anlaşması yenilendi ve sözleşme iki yıl daha uzatıldı.




GEFCO 5 uzmanlıkla ciroyu katladı



Gefco, beş temel uzmanlık alanı etrafında yapılanan gelişme planıyla 2012 cirosunu 3.6 milyar avroya ulaştırdı. Bu uzmanlık alanları: Karayolu Taşımacılığı, Deniz ve Havayolu Taşımacılığı, Depo Hizmeti ve Yeniden Kullanılabilir Ambalajlama, Bitmiş Araç Lojistiği, Gümrük ve Vergi Müşavirliği.




GEFCO, GLT'yi satın aldı


Yayın: 12-01-2018
Kategori: Lojistik


GEFCO Grubu, Avrupa-Fas taşımacılığında öncü role sahip İspanyol GLT şirketini satın aldığını duyurdu. Bu satın alma otomotiv, perakende ve moda endüstrilerinde ticaretin hızlı büyümeye başladığı Avrupa-Fas hattında GEFCO'nun varlığını ve stratejik değerini güçlendiriyor. GLT ve GEFCO arasındaki anlaşma, ilgili düzenleyici kurumların onayını bekliyor.




CEVA Lojistik global bitmiş araç lojistiğine iddialı giriyor


Yayın: 25-01-2023
Kategori: Lojistik

CEVA Lojistik, 2022 yılında alımını gerçekleştirdiği GEFCO’nun operasyonları ile global bitmiş araç lojistiği (FVL) için özel birim kuruyor. 4 bin kişinin görev yapacağı, 1.600 kamyon, 3.000 araç nakliye vagonu ve 100’den fazla araç bileşiminden oluşacak birim, GEFCO COO’su Emmanuel Cheremetinski tarafından yönetilecek. GEFCO’nun diğer faaliyetleri ise mevcut CEVA operasyonları ile birleştiriliyor. 




CEVA bitmiş araç lojistiğinde hedef büyüttü


Yayın: 20-03-2023
Kategori: Lojistik

CEVA Lojistik, GEFCO’yu satın alması sonrasında gerçekleştireceği yeni yatırım ve hizmetlerle bitmiş araç lojistiği pazarında büyümesine ivme kazandıracak. 2023 ve 2024 yılında faaliyete başlayacak 4 yeni Ro-Ro gemisiyle Uzak Doğu – Türkiye  & Avrupa hattında düzenleyecekleri karşılıklı seferlerle global otomotiv üreticilerinin ihtiyaçlarına cevap vereceklerini belirten CEVA Lojistik Satış ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Murat Karadağ, Türkiye pazarında ise 2024 sonuna kadar bitmiş araç lojistik cirolarını yüzde 70 artırmayı hedeflediklerini söyledi.