e
Banner

Etiketler: enerji



ULUSTRANS ‘enerjisini’ Irak’ta büyüyerek artıracak


Yayın: 20-09-2012
Kategori: Enerji

Enerji lojistiğinde yaygın global ağı, güçlü altyapısı ve referansları ile markalaşan Ulustrans, yenilenebilir enerji projelerinde başarılı operasyonlarını sürdürürken, yeni fırsatları da en etkin şekilde değerlendiriyor. Son dönemde Irak’ta artarak devam eden petrol yatırımlarını mercek altına alan şirket, bir yıl içinde Erbil’de açacağı ofisiyle petrol ekipmanlarının nakliyesinde de anahtar teslim çözümler sunacak.




DHL, ABD’de bir Enerji Merkezi açtı


Yayın: 28-09-2012
Kategori: Enerji
Etiketler: abd dhl enerji

Dünyanın lider lojistik şirketi DHL, ABD’de bir Enerji Merkezi açtı. DHL, Teksas’ın Houston kentinde Enerji Merkezi açtı...




Sanayicinin zorlu pazarlardaki cesur iş ortağı: Baytur


Yayın: 29-09-2012
Kategori: Lojistik

Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetleri’ne yapılan ihracat ve ithalat taşımalarında güçlü acenta ağları, parsiyel taşımacılık hizmetleri, hızlı ve etkin çözümleriyle sanayicilere ‘güven ortamı’ yarattıklarını belirten Baytur Genel Müdürü Olgun Baytöre, “Hızlı ve daha düşük maliyetli yeni servislerle sanayicinin büyük ve bakir pazarlardaki cesur bir iş ortağı olmayı sürdüreceğiz” diyor.

 




Türkiye-İran arasında taşımacılık ilişkileri gelişiyor


Yayın: 09-10-2012

İran ve Türkiye, Taşımacılık İşbirliği Komisyonu 7. Ortak Oturumu sonrası iki ülke arasında hava, deniz ve kara taşımacılığı alanında ortak işbirliği protokolü imzaladılar.

 




Akenerji’de lojistiğin yönünü yatırımlar belirliyor



Projenin kapsamına göre lojistik tercihlerinin de değişiklik gösterdiğini belirten Akenerji Genel Müdürü Ahmet Ümit Danışman, 900 MW’lık Egemer Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali projesinde 3PL hizmeti veren bir lojistik firması ile çalıştıklarını söylüyor. 




Batu proje lojistiğinde iddialı büyüyecek


Yayın: 09-12-2013
Kategori: Lojistik

Proje ve ağır yük lojistiğinde anahtar teslim çözümler sunan Batu Lojistik, yeni yatırımlarla bu alanda iddialı bir büyüme hedefliyor.




Pan Lojistik, en zor projelerde bile engel tanımıyor



Kargo taşımacılığı sektöründe ilk kez 9001-2000 müşteri memnuniyeti ve servis dizaynı içerikli bir kalite çalışmasını başlatarak, “bölgesel ve sektörel uzmanlaşma” konusunda yoğunlaşmaya başlayan Pan Logistics, proje taşımalarına Pan Project'le çözüm buluyor. 




Nordex üretimde de lojistikte de güvenlikten taviz vermiyor


Yayın: 10-12-2013
Kategori: Enerji

Hız, esneklik ve maliyet alanında avantaj sağlamak için yerli lojistik şirketleriyle çalışmayı tercih ettiklerini belirten Nordex Türkiye Genel Müdürü İbrahim Özarslan, tüm diğer süreçlerde olduğu gibi lojistik hizmet alırken de en önemli önceliklerinin güvenlik olduğunu söylüyor. 




RES yatırımlarında anahtar teslim çözümler revaçta



Rüzgar enerjisi yatırımlarında lojistiğin farklı bir uzmanlık alanı istediğini belirten Rüzgar Enerjisi Santralleri Yatırımcıları Derneği Başkanı Salahattin Baysal, yatırımcıların özellikle anahtar teslim çözümler sunan firmaları tercih ettiğini söylüyor. 




Siemens’in tedarik zinciri mottosu: Doğru iş doğru tedarikçi ile yapılır



Lojistik partner seçimlerini elektronik ihale ortamında gerçekleştirdiklerini belirten Siemens Türkiye Tedarik Zinciri Yönetimi Bölüm Direktörü Tuğrul Günal, seçim yaparken maliyet unsurunun yanında profesyonellik, operasyon kabiliyeti, çözüm odaklı yaklaşım ve referansların en önemli öncelikleri olduğunu söylüyor.