e
Banner

Etiketler: utikad



UTİKAD Akdeniz'de alternatif rotaları açıkladı


Yayın: 24-02-2022
Kategori: Lojistik

Türkiye'nin dış ticaretinde hacim olarak önemli yer tutan Rusya ve Ukrayna arasında yükselen gerginlik, Türk lojistik sektöründe de yankı buldu. Mevcut rotalarda henüz bir sorunla karşılaşılmadığını dile getiren UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy, olası bir savaş ihtimalinde kullanılabilecek rotaları da değerlendirdi.




UTİKAD ve WİLAT kadın için güçlerini birleştirdi


Yayın: 09-03-2022
Kategori: Lojistik

UTİKAD ile WiLAT (Women in Logistics And Transport) arasında iyi niyet ve iş birliği protokolü imzalandı. UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy ve WiLAT Yönetim Kurulu Başkanı Berna Akyıldız tarafından imzalanan protokol ile lojistik sektöründe “kadın” odaklı çalışmalar için karşılıklı fikir alışverişi ve iş birliği yapılması kararlaştırıldı.




Nil Tunaşar FIATA'da önemli bir göreve seçildi


Yayın: 01-07-2022
Kategori: Lojistik

UTİKAD İnovasyon ve E-Ticaret Odak Grubu Üyesi, Transorient Yönetici Ortağı Nil Tunaşar, FIATA Bilgi Teknolojileri Danışma Konseyi (ABIT) Başkan Yardımcısı seçildi.




UTİKAD'ın 40. Olağan Genel Kurulu yapıldı


Yayın: 01-12-2022
Kategori: Lojistik

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği'nin (UTİKAD), 40. Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 Kasım'da gerçekleşti.




UTİKAD Heyeti Anıtkabir’i ziyaret etti


Yayın: 21-12-2022
Kategori: Lojistik

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği Yönetim Kurulu, İcra Kurulu Üyeleri ve Ankaralı Üyeler 20 Aralık 2022 Salı günü Anıtkabir’i ziyaret etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkan UTİKAD Heyeti’ne başkanlık eden UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy, Anıtkabir Hatıra Defteri’ne Atamıza hitaben bir yazı yazdı.




UTİKAD, lojistik sektörü için 2023 beklentilerini açıkladı


Yayın: 03-01-2023
Kategori: Lojistik

UTİKAD, düzenlediği bir basın toplantısı ile 2022 yılını değerlendirirken, 2023 yılı ile ilgili öngörülerini paylaştı. UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy, "Lojistik sektörüne verilen teşvikler KOBİ’leri kapsayacak şekilde iyi kurgulanmalı ve özellikle Avrupa Yeşil Mutabakatı gibi önemli bir gündem maddesi sektör olarak önümüzde dururken araç dönüşümleri gibi konularda teşviklerin tüm lojistik sektörünü kapsayacak şekilde ele alınması son derece önemli" dedi. 




UTİKAD ve GAİD lojistik sektörü için ortak çalışacak


Yayın: 20-01-2023
Kategori: Lojistik

UTİKAD ve GAİD sektörle ilgili ortak çalışmalar yapmak için iş birliğine gitti.




UTİKAD: Deprem için lojistik imkanlar seferber edildi


Yayın: 13-02-2023
Kategori: Lojistik

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD’ın kurduğu Afet Koordinasyon Masası aracılığıyla koordine olan dernek üyeleri, ülkenin dört bir yanından afet bölgesine yardımların ulaştırılması için yoğun çaba gösteriyor. 




UTİKAD yardım treni yola çıktı!


Yayın: 14-02-2023
Kategori: Lojistik
Etiketler: deprem tren utikad yardım

Afet bölgesine yardım malzemelerini taşıyan UTİKAD Treni 13 Şubat 2023 tarihinde gece saatlerinde Halkalı'dan yola çıktı.




BATI Group, UTİKAD iş birliğiyle 500 kadına umut oluyor!


Yayın: 08-03-2023
Kategori: Lojistik

BATI Group, Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle UTİKAD iş birliğiyle deprem bölgesinden İstanbul’a gelerek yaşamlarını devam ettiren ihtiyaç sahibi 500 kadına destek oluyor.