e
Banner

Etiketler: teslimat



Mutlular Transport 30 adet Renault Trucks çekici aldı


Yayın: 17-05-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Mutlular Transport, verimliliğinden memnun oldukları Renault Trucks T serisi çekicilerinin sayısını T480 yüksek kabin tercihleri ile arttırıyor.  Filosuna bu yıl 30 adet Renault Trucks T480 4x2, E6 Yüksek Kabin ve retarderli çekici katacak olan Mutlular, ilk 5 aracını teslim aldı.  Mutlular, 2016 yılından bu yana sadece Renault Trucks çekici alımları ile filosunu güçlendiriyor. Yeni alımları ile filosundaki Renault Trucks çekici sayısı, 90 araca yükseliyor. 
 




Işıklar, ağır yüklerin altından Renault Trucks C Serisi ile kalkıyor



Işıklar Ağır Nakliyat’ın son beş senedir alımlarına devam ettiği Renault Trucks C serisi yatırımı değişmedi. Işıklar, yine ağır nakliyat ve proje taşımacılığı operasyonları için dört adet Renault Trucks C520 6x4 çekici alımı ile filosunu güçlendirdi. 




Bediroğlu Lojistik 12 adet Daily aldı


Yayın: 02-06-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Iveco İzmir Yetkili Satıcısı Meyeks, Horoz Lojistik’in taşımacılığını yapan Bediroğlu Lojistik'e 12 adet Daily teslim etti.
 




Otokar'dan Ergül Kargo'ya 6 Adet Atlas


Yayın: 08-06-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Atlas ile ticaretin konforunu yükseltmeye devam ediyor. Tasarımı, eklenen yeni özellikleriyle segmentinde standartları yeniden belirleyen Atlas, kargo ve lojistik sektörünün de ilk tercihi olmayı sürdürüyor. 30 yıla yakın süredir 9 şehirde kargo ve lojistik hizmeti sunan Ergül Kargo, filosunu Otokar Atlas ile güçlendirdi.




Tuncay Seyahat filosuna 30 Atlas kattı


Yayın: 14-06-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Ticaretin güçlü kahramanı Atlas, belediyelerin ve farklı iş kollarındaki işletmelerin iş yükünü hafifletmeye devam ediyor. Her hizmete uyarlanabilir esnek yapısıyla 8 yıldır ticaretin güçlü kahramanı olarak gösterilen Otokar Atlas, Kocaeli merkezli Tuncay Seyahat'in de tercihi oldu.




Aytaş Lojistik, 2 adet Mercedes-Benz Arocs aldı


Yayın: 15-06-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Mercedes-Benz Türk, ağır nakliye sektörünün önemli firmalarından Aytaş Lojistik’e 2 adet Mercedes-Benz Arocs 3353 S ağır nakliye araç teslimatı gerçekleştirdi. Aytaş Lojistik faaliyetlerini, tamamı Mercedes-Benz modellerinden oluşan 40 araç ile sürdürüyor.




ARF Lojistik'ten F-MAX yatırımı


Yayın: 15-06-2021
Kategori: Ticari Araçlar

2015 yılında Arif Doğan tarafından Bursa’da lojistik sektörüne giriş yapan ve 6 yıl gibi kısa bir sürede bölgenin önemli lojistik firmalarından biri haline gelen ARF Lojistik, filosunu 15 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Ford Trucks F-MAX ile genişletti.




Ural Lojistik filosundaki Krone sayısını 52’ye çıkardı


Yayın: 13-07-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Yurt içi ve yurt dışı taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Ural Lojistik, 12 adet Krone Cool Liner aracı filosuna kattı. Bu teslimatla birlikte Ural Lojistik’in filosundaki frigorifik treyler sayısı 52 adete yükselirken, bu araçların tamamı Krone marka oldu.




Bilginay Lojistik, filosuna 15 adet Kässbohrer tanker kattı


Yayın: 29-07-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Bilginay Lojistik, tehlikeli ve kimyasal madde taşımacılığındaki uzmanlığını akaryakıt taşımacılığı alanına da taşıyarak, 15 adet Kässbohrer K.STB 5K Akaryakıt Tankerini filosuna kattı.




ABC Lojistik, filosunu IVECO S-WAY çekicileriyle güçlendirdi


Yayın: 30-07-2021
Kategori: Ticari Araçlar

IVECO yetkili satıcısı Gülsoylar Otomotiv, Kayseri’de ABC Lojistik’e satışını gerçekleştirdiği 100 adet S WAY çekicinin 10 adetini teslim etti.