e
Banner

Etiketler: teslimat



Öztaş Nakliyat, yatırımlarına F-MAX ile devam ediyor


Yayın: 02-09-2019
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: ford trucks teslimat

1986 yılından beri taşımacılık ve lojistik alanında faaliyet gösteren Öztaş Nakliyat, filosunu 2 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Yeni Ford Trucks F-MAX ile genişletti. Öztaş Nakliyat, yeni Ford Trucks F-MAX araçlarını şehirlerarası nakliyat ve silis kum satışı operasyonlarında kullanacak.




İtalyan firması Autamarocchi, 100 adet Kässbohrer aldı


Yayın: 16-10-2019
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: teslimat tırsan

İntermodal taşımacılığın öncü firmalarından İtalyan Autamarocchi, 10 yıldır olduğu gibi tercihini yine Tırsan kalitesinden yana kullanarak, filosunu 100 adet Kässbohrer K.SCC X+ Perdeli Rulo Taşıyıcı ile güçlendirdi.  




Aktur, ilk Renault Trucks araçlarını teslim aldı



Aktur Uluslararası Taşımacılık, Renault Trucks T 520 yüksek kabin çekicileri tercih eden lojistik firmaları arasına katıldı. 
 




Metroport Iveco S-WAY çekicileri filosuna kattı


Yayın: 02-06-2020
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: iveco teslimat

IVECO yetkili satıcısı Istanbul Fiat, S-WAY çekicileri Metroport’a teslim etti




Hollandalı Idealogistics Verhoeven Tırsan'ı tercih etti


Yayın: 30-06-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Avrupa’nın önde gelen değerli kargo taşımacılarından Hollandalı Idealogistics Verhoeven, tercihini yine Tırsan’dan yana kullanarak filosuna 10 adet Talfix® donanımlı Talson TGM Yüksek Güvenlikli Kutu treyler ekledi.




Özmer Taşımacılık’ın tercihi Krone oldu


Yayın: 09-07-2020
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: krone özmer teslimat

Avrupa’nın ve Türkiye’nin dev treyler üreticisi Krone, Özmer Taşımacılık’a 11 adet Profi Liner teslimatı gerçekleştirdi. Özmer Taşımacılık’ın İstanbul’daki merkezinde gerçekleşen törende, Krone Türkiye Satış Müdürü Ömürden Özacar, Özmer Taşımacılık firma sahibi Ömer Öztürk’e bir de plaket takdim etti. 




Eyüp Lojistik 300 MAN aldı


Yayın: 16-07-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Türkiye lojistik sektörünün köklü ve güçlü firması Eyüp Lojistik, 2020 yılı sonuna kadar 300 MAN çekici satın alarak, filosunu daha da güçlendirmeyi planlıyor. Bu doğrultuda 2019 yılında 12 araçlık MAN yatırımı yapan Eyüp Lojistik, bu yıl için de satın aldığı 50 adet MAN TGX 18.470 4x2 BLS çekiciden oluşan ilk araç grubunu, 14 Temmuz Salı günü, düzenlenen özel bir törenle teslim aldı.
 




Renault Trucks frigorifik taşıma yapacak



Mehmet Mücahit Şişman Nakliye, frigorifik taşımacılıkları için yine Renault Trucks çekici alımı yaptı.  Mehmet Mücahit Şişman Nakliye, gıda taşımacılığı operasyonları için tercih ettiği yeni Renault Trucks T480 Yüksek Kabin çekicisini Türkiye genelinde frigorifik taşımacılık yapan filosuna katıyor.




Kara Karayolu Renault Trucks yatırımlarına devam ediyor


Yayın: 21-07-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Kare Karayolu Taşımacılık, yeni teslim aldığı Renault Trucks çekiciler ile filosunun yaklaşık yüzde 90’ının tek markalı olmasını sağladı.




Hüner, 10 adet Iveco S-WAY aldı


Yayın: 05-08-2020
Kategori: Ticari Araçlar

IVECO yetkili satıcısı Istanbul Fiat, IVECO S-WAY çekicileri Hüner’e teslim etti.