e
Banner

Etiketler: teslimat



ECS, İskandinav ülkelerinin yollarını Renault Trucks ile aşıyor


Yayın: 02-09-2021
Kategori: Ticari Araçlar

İskandinav ülkelerine kara taşımacılığı konusunda uzmanlaşan ECS Uluslararası Nakliyat, filosuna Renault Trucks T serisi çekiciler ile yatırım yapıyor. 




IVECO’dan İzmir’de S-WAY çekici teslimatı


Yayın: 06-10-2021
Kategori: Ticari Araçlar

IVECO İzmir yetkili satıcısı Meyeks 4 adet S-WAY çekiciyi teslim etti. İzmir’de uzun yıllardır uluslararası kara taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren Trans AFS Uluslararası nakliyat satın aldığı 8 adetlik çekicinin 4 adetini teslim aldı. 




IVECO’dan Ankara’da Eurocargo kamyon teslimatı


Yayın: 12-10-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Özgözde Otomotiv, Deniz Lojistik’e satışını gerçekleştirdiği 13 adet Eurocargo kamyonu teslim etti. 




Ali Çavuşoğulları Lojistik 40 adet Scania aldı


Yayın: 22-10-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Konya merkezli Erser Grup firmalarından Ali Çavuşoğulları Lojistik’e filosuna dahil ettiği 40 adet Scania R500 aracın teslimatı, Doğuş Otomotiv – Scania Yetkili Satıcı ve Servisi Konya Ağır Vasıta tesislerinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.  
 




Şahin Nakliyat Tırsan filosunu 250 adede çıkardı


Yayın: 17-11-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Engin tecrübesi ve kaliteli hizmetleri ile Gaziantep’in köklü firmalarından biri olan Şahin Nakliyat, son yatırımı ile tamamı Tırsan olan filosuna 30 adet Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus Treyler ekledi.




Mercedes-Benz'den Barsan’a 320 adetlik Actros çekici teslimatı


Yayın: 23-12-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Mercedes-Benz Türk, Barsan Global Lojistik’e gerçekleştirdiği filo teslimatlarına 320 adet Actros 1848 LSnrL ile bir yenisini daha eklerken Türkiye’de yılın en büyük çekici teslimatına da imza atıldı.




İTT LOJİSTİK, filosundaki Tırsan konteyner sayısını 80’e çıkardı


Yayın: 04-01-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Likit kimyasal ve tehlikeli madde taşımacılığının öncü firmalardan İTT Lojistik, son yatırımı ile tamamı Tırsan olan filosuna 20 adet Tırsan Tank Konteyner Taşıyıcı K.SHF T aracı ekledi. Son alımla birlikte firmanın tamamı Tırsan'dan oluşan filosu 80'e yükseldi.




LGT Lojistik, filosunu yeni Renault Trucks çekicilerle güçlendirdi


Yayın: 02-02-2022
Kategori: Ticari Araçlar

LGT Lojistik, 7 adet Renault Trucks’ın yeni T serisi çekicileri ile gelişen iş hacmine hizmet vermek üzere filosunu güçlendiriyor. 




Kayseri Lojistik, Tırsan ile büyümeye devam ediyor


Yayın: 02-02-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Kayseri’nin köklü firmalarından Kayseri Lojistik, son yatırımı ile filosuna 5 adet Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus ve 5 adet Tırsan Brandalı Maxima Plus Treyler ekledi.




Alışan Lojistik'ten 70 adetlik Renault Trucks T EVO çekici yatırımı



Türkiye’nin ilk 500 şirketi arasında yer alan uluslararası lojistik hizmet servis sağlayıcısı Alışan Lojistik, 70 adet yeni Renault Trucks T EVO serisi çekici ile öz mal araç filosuna yatırım yapmaya devam ediyor.