e
Banner

Etiketler: lojistik



Lojistiğin değişimi ve gelişimi



Lojistik, günümüzdeki genel algının aksine, sadece işletmelerin tedarik zinciri sorunlarını çözen bir olgunun çok ötesinde bir paradigma. Üstelik insanlık tarihi kadar eski bir geçmişe sahip.





Trabzon'da Lojistik ve Demiryolu Paneli yapılacak


Yayın: 13-12-2012
Kategori: Lojistik

Trabzon'da "Asya ile Ticarette Doğu Karadeniz Bölgesi Lojistik Potansiyelinin Belirlenmesi ve Yeni İpekyolu Ticaretinde Demiryolunun Önemi" konulu panel organize edilecek.





Lojistiğin devleri Türkiye'de 'varız' dedi


Yayın: 13-12-2012
Kategori: Lojistik

Uluslararası Tank Konteyner Örgütü ITCO, İstanbul'da ilk kez bir zirve düzenledi.





Alman lojistikçilerden Türkiye’ye işbirliği çağrısı



Lojistik süreçlerdeki güvenli taşımacılık alanında Türkiye’nin dünyadaki öneminin giderek artığını belirten Alman Lojistik Derneği BVL International Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ing. Thomas Wimmer, “Bu nedenle Almanya ve Türkiye’nin lojistik sektörünü temsil eden derneklerin işbirliği bizim için önem taşıyor. Rekabet değil, işbirliği içinde çalışmak istiyoruz” dedi.





Güncel Lojistik Değerlendirmeler ve Türkiye semineri



Celal Bayar Üniversitesi’nde 12 Aralık 2012 tarihinde UND İzmir Bölge Temsilcisi Dr. Ulviye Aydın tarafından "Güncel Lojistik Değerlendirmeler ve Türkiye" konulu bir seminer verildi.





Lojistik sektöründe bir ilk !


Yayın: 17-12-2012
Kategori: Lojistik

Sektörde yaşanan olayların ele alındığı “Yaşanan Olaylarla Lojistik & Dış Ticareti Anlamak” adlı kitap sektörle buluşuyor.





Lojistik sektörü başarılı işbirlikleriyle önyargıları kırdı!


Yayın: 18-12-2012
Kategori: Lojistik

2012 yılında önemli projeleri birbiri ardına hayata geçiren UTİKAD için, Kasım ayı önemli bir gelişmeye daha sahne oldu.





UND Başkanı Hataylı nakliyecilerle buluştu



UND Başkanı Ruhi Engin Özmen liderliğinde Hataylı nakliyecilerle ortak buluşma yaptı.





Fuarcılık sektörü başarı standını profesyonel lojistikçilerle açıyor



Türkiye’deki fuar organizatörlerin neredeyse tamamının lojistik süreçlerini outsource ettiğini belirten TÜYAP İcra Kurulu Başkanı Serdar Yalçın, “Doğru zamanda, eksiksiz, rasyonel maliyetle hazırlanan, iş güvenliği ve sağlığına özen gösterilen lojistik süreçler, fuar taşımacılığında da sıkıntıların minimize edilmesini sağlıyor” diyor.





Varan Lojistik, proje taşımacılığında filosunu geliştirecek



Kuruluş aşamasında daha çok ev ve ofis taşımacılığına yönelik kurdukları araç filolarını, lojistik sektöründe göstermeyi planladıkları faaliyetlere uygun olarak yenileyeceklerini belirtİ.