e
Banner

Etiketler: kargo



Yurtiçi Kargo, sektörünün en başarılı markası seçildi


Yayın: 27-03-2023
Kategori: Kargo

Tüketici çözüm platformu Şikayetvar, kullanıcılardan gelen geri bildirimlere göre, yılın en kusursuz müşteri deneyimine sahip markalarını belirledi. Açıklanan sonuçlara göre kargo sektörünün en başarılı markası Yurtiçi Kargo oldu.




Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin: Teslimat noktaları sektöre alternatif getirdi


Yayın: 19-04-2023
Kategori: Kargo

Sendeo Teslimat Noktası (STN) hizmetiyle alıcılara alternatif sunduklarını söyleyen Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin, “2023 Nisan itibarıyla 1.600’ün üzerinde teslimat noktasına ulaştık. Bu sayede hem alıcılar gönderilerini ilgili noktadan teslim alabiliyor hem de teslimat noktası olan işletmelerin mağazalarında trafik oluşuyor” dedi.




Kargo sorunları e-ticaret şirketinin hanesine yazılıyor!


Yayın: 09-08-2023
Kategori: Kargo
Etiketler: e-ticaret elider kargo

E-ticarette kargo ve teslimat süreçleri çok büyük önem arz ediyor. E-ticaretin nihai başarısında teslimatlar önemli bir yer tutuyor. Elektronik Ticaret Derneği (ELİDER) bu bilinçle önemli bir ankete imza attı. Anket sonuçları e-ticaret şirketlerinin kargo şirketleri ile bazı konularda ciddi sorunlar yaşadıklarını ortaya koydu. Sektör, acil çözüm bekliyor.




Ali Türk, THY'de Kargodan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu


Yayın: 02-01-2024
Kategori: Havayolu

THY'den yapılan açıklamada, 7 Ekim 2016'dan buyana Kargodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Turhan Özen'in yerine 1 Ocak 2024 itibarıyla Ali Türk’ün atandığını duyuruldu.