e
Banner

Etiketler: izmir



Cirosunun %35’i intermodalden gelecek


Yayın: 22-10-2021

Atom Lojistik, intermodal taşımacılık pazarında kısa sürede hızlı bir büyüme grafiği yakaladı. Bu yıl başlattıkları intermodal taşımacılık hizmetlerinde hedeflerinin de üzerinde bir taşıma kapasitesine ulaştıklarını aktaran Atom Lojistik İntermodal Hat Geliştirme Direktörü Mert Aydın, hayata geçirecekleri yeni projeler, gerçekleştirecekleri depo ve ekipman yatırımlarıyla bu alanın ciro içindeki payını gelecek yıl yüzde 35’e taşıyacaklarını söyledi. 




“Kadın İçin Taşıyoruz” projesi İzmirli girişimcilerle buluştu


Yayın: 03-02-2022
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin KAGİDER iş birliği ile hayata geçirdiği” Kadın İçin Taşıyoruz” projesini, Anadolu’daki kadın ihracatçılarla buluşturan dijital toplantıların 2022 yılı ilk ayağı İzmir’de gerçekleştirildi. Bu kapsamda düzenlenen dijital paneller serisinin İzmir durağına Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar da katıldı. 




EİB, Güneydoğu Asya'da lojistik merkezi kuracak


Yayın: 21-12-2022
Kategori: Ekonomi Gündemi

EİB Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, pandemi döneminde Türkiye’nin tedarikçi konumuyla yakaladığı başarının sürekli hale getirilmesi için lojistik sektörünün güçlendirilmesinin zorunluluk olduğunu söyledi. EİB olarak İzmir Kemalpaşa’da kurulacak lojistik merkezi için STK’lar ile işbirliği içinde olduklarını belirten Eskinazi, Güneydoğu Asya'da bir lojistik merkezi kurulması için de çalışma yürüttüklerini açıkladı. 




Arkas Line, 24 ülke yöneticisini İzmir'de buluşturdu


Yayın: 11-12-2023
Kategori: Denizyolu

Arkas Line “Yıllık Değerlendirme ve Strateji Toplantısı”nı 24 ülkeden gelen ülke yöneticileri ile İzmir’de gerçekleştirdi. Üç gün süren toplantılarda 2023 yılı değerlendirmesinin yanı sıra önümüzdeki yıl projeksiyonu paylaşıldı.




Capella Logistics’ten iki yeni depo yatırımı


Yayın: 21-12-2023
Kategori: Lojistik

Capella Logistics, Çatalca ve İzmir’de toplam 10 bin metrekarelik depo yatırımı gerçekleştirdi. Şirketin CEO’su Aytaç Aykanat, Avrupa ülkelerine ihraç edilecek parsiyel yükleri bu noktalarda bir araya getirerek, taşımalarını daha verimli şekilde organize edebildiklerini söyledi.