e
Banner

Etiketler: istanbul



İstanbul’un kuzeyine havalimanı piyangosu



İstanbul’un 3. havalimanının Karadeniz kıyısındaki Yeniköy ve Akpınar’da yapılmasının kesinleşmesiyle bölgedeki arsa fiyatları uçuşa geçti. Fiyatlar bazı yerlerde 5 kat artış gösterdi.





İstanbul’da ‘öncelikli yol’ uygulaması yaygınlaşıyor


Yayın: 19-12-2012
Kategori: Ekonomi Gündemi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımı rahatlatmak için başlattığı 'toplu taşıma yolu' uygulaması yaygınlaştırılıyor.





İhracatın yarısı İstanbul gümrüklerinden


Yayın: 24-12-2012

Türkiye'nin toplam ihracatının yüzde 42'si İstanbul gümrüklerinden yapılıyor.





Kanal İstanbul için ihale yolda


Yayın: 14-01-2013
Kategori: Denizyolu

Başbakan Erdoğan, Kanal İstanbul Projesi ihalesinin yılın ilk çeyreğinde yapılması için hazırlıkların sürdüğünü bildirdi.





FIATA 2014- İstanbul: Lojistikte Sürdürülebilir Büyüme



UTİKAD, 12 yıl sonra gene ‘FIATA Dünya Kongresi’ne ev sahipliği yapıyor.




İstanbul / İzmir – İngiltere direk hattının parsiyelde tek oyuncusu: JGS


Yayın: 29-05-2013
Kategori: Denizyolu

John Good Shipping Genel Müdürü Levent Aydinç, “İstanbul ve İzmir limanlarında haftalık çıkan parsiyel servisimiz, piyasada tek olmasının yanında, özellikle İngiltere’de bizlere çok daha fazla detay ve servis imkanı sağlıyor” diyor.





FIATA Başkanı: Dünyanın gözü Türkiye lojistik sektöründe



13-18 Ekim 2014 tarihleri arasında ikinci kez  UTİKAD’ın ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirilecek FIATA Dünya Kongresi kapsamında 27 Mayıs’ta UTİKAD’ı ziyaret eden FIATA Başkanı Stanley Lim önemli açıklamalarda bulundu.




FIATA Başkanı: Forwarderların gündeminde neler var?



Türkiye’nin büyümede yakaladığı dinamizm, lojistik alanda sunduğu fırsatlar ve güçlü altyapı yatırımlarıyla yabancı yatırımcılar açısından ilgi odağı haline geldiğini vurgulayan FIATA Başkanı Stanley Lim, “Dünyada bugün herkes ekonomik alanda olduğu gibi lojistik anlamındaki performansıyla da Türkiye’yi konuşuyor” dedi.




Bilal Ekşi: Hava kargonun merkezi İstanbul olacak


Yayın: 27-06-2016
Kategori: Havayolu

Türkiye’de hava kargo taşımacılığının yaklaşık %90’ının İstanbul üzerinden gerçekleştirildiğini vurgulayan Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi, “3. Havaalanı’nın hizmete girmesiyle İstanbul gerek sivil havacılık gerek hava kargo ve lojistik konusunda dünyanın sayılı merkezlerinden biri olacak” diyor. 




P&O Ferrymasters opens first office in Turkey


Yayın: 01-06-2018
Kategori: Karayolu

P&O FERRYMASTERS today announces that it is expanding its pan-European logistics network into Turkey with the opening of its first office in Istanbul.