e
Banner

Etiketler: borusan



İş hayatında kadın olmayı zorluk olarak görmedim


Yayın: 22-03-2021
Kategori: Lojistik

Borusan Lojistik'te Forwardingden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Esen Öz Tekayak, turizm yerine lojistik sektörünü seçen, kariyer yolculuğu boyunca “bilmiyorum, öğretebilir misiniz” demekten hiç çekinmeyen, yönetici olmak yerine rol model, öğretici ve arkadaş olmayı tercih eden başarılı bir iş kadını. Sektörde 23 yıllık bir tecrübeye sahip Öz Tekayak, “İş hayatında hiçbir zaman kadın olmayı bir zorluk olarak görmedim” dedi. 




Borusan'dan 2020'de 26,1 milyar TL ciro


Yayın: 28-04-2021
Kategori: Lojistik

Pandemi nedeniyle zorluklarla geçen 2020 yılını başarılı bir şekilde tamamlayan Borusan Holding, grup şirketlerinin performansıyla finansallarını güçlendirdi. 2020 faaliyet dönemini 26,1 milyar TL ciro ve 29,6 milyar TL toplam aktif büyüklük ile tamamlayan Grup, 2021 - 2023 döneminde 5,9 milyar TL yatırım yapmayı hedefliyor.




Borusan, Sürdürülebilirlik Rehberi’ni yayınlandı



Sürdürülebilirliği iş yapış şekillerinin merkezine alan Borusan Holding, hazırladığı Borusan Sürdürülebilirlik Rehberi’nde Grubun sürdürülebilirlik stratejisini, yaklaşımını, hedeflerini ve iyi uygulamalarını ele aldı. Rehber, 2030 yılını referans alan Grup ve şirket hedeflerini ortaya koyarken, çalışmanın odak noktaları “İklim”, “İnsan”, “İnovasyon” olarak belirlendi. Borusan Grubu, sürdürülebilirlik hedeflerine doğru yol alırken, dünyadan ilham alarak geleceğe ilham vermeyi amaçlıyor.




Borusan Limanı, Borusan Port SafeCard uygulamasını hizmete aldı



Limancılıkta dijital dönüşümün öncülerinden olan Borusan Limanı, hayata geçirdiği “Borusan Port SafeCard” uygulamasıyla çalışma ortamı güvenliğini üst seviyeye taşıyor. “Borusan Port SafeCard” ile çalışanların ve ekipmanların birbirleri ile güvenli mesafede çalışmasını hedefleyen Borusan Limanı, olası acil durumların da müdahale süresini minimuma indiriyor.




Borusan, 10’uncu Sürdürülebilirlik Raporu yayında


Yayın: 02-09-2021

2019-2020 Sürdürülebilirlik Raporunu yayınlayan Borusan Grubu, bu dönemde ürettiği 3.600 GWh temiz enerji ile 1,8 milyon ton sera gazı salımının engellenmesini sağladı.




Borusan’dan sürdürülebilirlik odağında geleceğe ilham veren seri


Yayın: 25-03-2022
Kategori: Ekonomi Gündemi

Sürdürülebilirlik çalışmalarını iklim, insan ve inovasyon odak alanlarında sürdüren Borusan, bu çalışmalar paralelinde farkındalık yaratacak uygulamaları hayata geçiriyor. Geleceğe İlham Buluşmaları, Seminerleri, Atölyeleri ve Haberleriyle farkındalık yaratmayı amaçlayan Borusan’ın bu ufuk açıcı çalışmaları, kurumun sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor. 
 




Borusan 12 milyar TL yatırım planlıyor


Yayın: 31-03-2022
Kategori: Ekonomi Gündemi

2021 yılı finansal tablolarını açıklayan Borusan Holding, bir önceki yıla kıyasla finansallarını güçlendirmeye devam etti. 2020 yılında 26 milyar TL olan net konsolide cirosunu 2021 faaliyet döneminde 47 milyar TL’ye yükseltti. FAVÖK’ünü ise 2,6 milyar TL’den 5,1 milyar TL’ye yükselten Borusan, 2022-2024 döneminde 12 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor. 




Borusan Lojistik, Hackathon yarışmasıyla yeni fikirler arıyor


Yayın: 08-04-2022
Kategori: Lojistik

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Lojistik, müşteriye özel çözümler sağlama misyonuyla sürdürdüğü yolculuğunu, lojistik sektörüne yenilikçi dijital çözümler sunma iddiasıyla bir üst seviyeye taşıyor. Hackathon yarışmasıyla, lojistik sektöründe dijitalleşme yolculuğuna yeni fikirler ve yeni isimler katıyor. 




Borusan Lojistik tırları çocukların gözüyle renkleniyor


Yayın: 18-05-2022
Kategori: Lojistik

Toplumsal cinsiyet eşitliği alanındaki çalışmalarına devam eden Borusan Lojistik, gelecek nesillerin her anlamda eşitliği benimsediği bir dünya yaratma hedefiyle bir resim yarışması başlatıyor. Çocukların gözünden eşitliği anlatan resimlerin katılacağı yarışmaya 31 Mayıs kadar başvurulabilecek.




Borusan Lojistik’te iki üst düzey atama


Yayın: 18-09-2023
Kategori: Lojistik
Etiketler: borusan yeni atama

Borusan Lojistik, yönetim kadrosunu iki önemli atama ile güçlendirdi.  Ela Çok Oksal, Borusan Lojistik İnsan Kaynakları, İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre, Kurumsal İletişim ve Ticari Mükemmellikten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olurken; Emre Yavaşoğlu, Borusan Lojistik eTA (Elektronik Taşımacılık Ağı)’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.