e
Banner

Etiketler: atama



EvoLog Lojistik’te üst düzey atamalar


Yayın: 23-03-2022
Kategori: Lojistik

EvoLog Lojistik'te yeni atamalar gerçekleştirildi. Denizyolu Direktörlüğü görevine Vesile Çakır Somyak atanırken, Havayolu Direktörlüğü görevine ise Fırat Pakyüz getirildi.




Borusan Lojistik’ten üst düzey atama



Borusan Grubu şirketlerinden Borusan Lojistik, Esen Öz Tekayak’ı Uluslararası Taşımacılık Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna atadı.




Banvit BRF Lojistik Direktörlüğü görevine Atakan Sakin atandı


Yayın: 07-07-2022

Gıda sektörünün önde gelen şirketlerinden Banvit BRF’nin Lojistik Direktörlüğü’ne Atakan Sakin atandı.




Horoz Lojistik’te uluslararası karayolu taşımaları Tolga Palabıyık’a emanet



Horoz Lojistik'te, Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Grup Başkanlığı görevine sektörde 23 yıldır tecrübe sahip bir isim olan Tolga Palabıyık getirildi. 




Murat Boğ, Sarp Intermodal’in Yönetim Kurulu Üyesi, Logiva’nın CEO’su oldu


Yayın: 20-03-2023
Kategori: Lojistik

Türkiye ve Avrupa lojistik sektöründe 20 yıllık deneyimi bulunan Murat Boğ, Sarp Intermodal’in Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Boğ, aynı zamanda Sarp Intermodal grup şirketleri arasına katılan Litvanya merkezli Logiva’nın CEO’su olarak da görev yapacak.




Horoz Lojistik'te Marmara Bölge Direktörü Ayşegül Umar oldu


Yayın: 10-04-2023
Kategori: Lojistik

Horoz Lojistik; Uluslararası Kara Taşımacılığı Grup Başkanlığı’na bağlı Marmara Bölge Direktörlüğü pozisyonunu Ayşegül Umar’a emanet etti.  




DHL Express Türkiye’de üst düzey atama


Yayın: 21-08-2023

DHL Express Türkiye Network & Gateway Direktörü Asil Bütün, DHL Express Türkiye’nin Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Bütün, yeni görevine 18 Ağustos 2023 itibarıyla başladı.




Prometeon’dan iki üst düzey atama


Yayın: 13-12-2023
Kategori: Lastik
Etiketler: atama prometeon

Prometeon iki üst düzey atama ile Türkiye’deki liderlik kadrosunu güçlendirdi. Uğur Aydın Prometeon Türkiye, Rusya, CIS Satış Direktörü, Altuğ Kesim ise Prometeon Türkiye ve AFME Bilgi ve İletişim Teknolojileri Direktörü olarak atandı.  




Globelink Ünimar İcra Kurulu Başkanı Fatih Baş oldu


Yayın: 16-01-2024
Kategori: Lojistik

Globelink Ünimar İcra Kurulu Başkanı pozisyonuna, uzun yıllardır şirket içinde çeşitli görevlerde bulunan Fatih Baş getirildi.




Horoz Lojistik’te iki yeni atama!


Yayın: 20-02-2024
Kategori: Lojistik

Horoz Lojistik’te deneyimli isimler yeni sorumluluklar üstlendi. Gökhan Kılıç “Filo ve Operasyon Direktörü” olarak yeni görevine başlarken Kaan Cömert ise “E-ticaret Direktörü” olarak atandı.