e
Banner

Etiketler: horoz



Horoz Lojistik’in ajandasında büyük ölçekli e-ticaret lojistiği ve mikro ihracat var


Yayın: 18-01-2024
Kategori: Lojistik

2024 yılı için büyüme, yatırım beklentileri ve hedefleri doğrultusunda oldukça kapsamlı bir strateji oluşturduklarını vurgulayan Horoz Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Horoz, teknoloji ve otomasyon yatırımlarını sürdüreceklerini, e-ticaret ve e-ihracata yönelik yurt içi ve dışında depolama kapasitelerini büyüteceklerini, aktarma merkezi sayısını 36’dan 41’e çıkaracaklarını, elektrikli araç ve GES yatırımı yapacaklarını açıkladı.




Horoz Lojistik’te başarı öyküsünün temsilcileri ödüllendirildi


Yayın: 02-02-2024
Kategori: Lojistik

Türkiye'nin öncü lojistik firmalarından Horoz Lojistik; 2023 yılının yorgunluğunu atmak ve 2024'e enerji dolu bir başlangıç yapmak için özel bir etkinlik düzenledi. Üst düzey yönetim ve tüm şirket çalışanlarının katılımıyla gerçekleşen gecede, şirketin başarı hikayesinin yazılmasında katkıları çok önemli olan 25, 15 ve 10 yıl gibi uzun süreler boyunca hizmet veren çalışanlar onurlandırıldı.




Horoz Lojistik’te iki yeni atama!


Yayın: 20-02-2024
Kategori: Lojistik

Horoz Lojistik’te deneyimli isimler yeni sorumluluklar üstlendi. Gökhan Kılıç “Filo ve Operasyon Direktörü” olarak yeni görevine başlarken Kaan Cömert ise “E-ticaret Direktörü” olarak atandı.