e
Banner

Etiketler: anlaşma



Prometeon Türkiye Beypiliç ile iş birliğine başlıyor


Yayın: 06-11-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Prometeon Türkiye ve Beypi A.Ş arasında imzalanan anlaşma ile Beypiliç’in filosundaki araçların lastik yönetimini, Prometeon Türkiye üstleniyor. Yeni sözleşme 3000 lastik satışı ve filodaki araçların performans optimizasyonunu da kapsayacak. 




Türkiye ve Akdeniz'i Kuzey Avrupa'ya bağlayacak uzlaşı belgesi imzalandı


Yayın: 16-11-2023
Kategori: Lojistik
Etiketler: akdeniz anlaşma dfds

İstanbul'da düzenlenen ve Türkiye pazarı için taşımacılık ve lojistik alanında uluslararası bir organizasyon olan Logitrans fuarında, taşımacılık operatörleri DFDS ve VIIA ile Fransa'nın Sète ve Calais limanları, Akdeniz'i Kuzey Avrupa'ya bağlayacak bir uzlaşı belgesi (MoU) imzaladı. Anlaşma, Avrupa pazarlarına ihracat yapan Türk şirketleri ve taşıyıcılarına verimli ve hızlı bir lojistik çözümü sunuyor.




IVECO ve Hyundai, tamamen elektrikli hafif ticari araç modeli üretecek



Hyundai Motor Company ve Iveco Group (EXM: IVG), Hyundai'nin Global eLCV platformunu kullanarak, Avrupa için IVECO markalı araç üretecek. İki grup geçtiğimiz hafta tamamen elektrikli hafif ticari üretilecek araçla ilgili anlaşma imzaladıklarını duyurdu. Yeni araç, Iveco Grubu'nun elektrikli hafif ticari araç segmentine katılacak ve ikonik IVECO Daily ile grubun hafif ticari araç portföyünü zenginleştirecek.




Castrol ile Bosch Car Service anlaşmasını 2027'ye kadar yeniledi


Yayın: 05-04-2024
Kategori: Akaryakıt

Dünyada 125, Türkiye’de 67’nci yılını kutlayan Castrol, her marka araca hizmet verebilen, dünyanın en büyük bağımsız otomobil servis organizasyonu olan Bosch Car Service ile 2018 yılından bu yana devam eden iş birliğini üç yıllık üçüncü dönem ile uzatıyor.