e
Banner

Etiketler: castrol



Castrol 3,5 yıldır sıfır kazayla sevkiyat yapıyor



CEVA ile ortaklaşa hayata geçirdikleri“Kazan&Kazan” projesiyle yaklaşık 70 olan toplam ihlal sayısını 15’e düşürdüklerini,  CO2 salınımlarını ise bir önceki yıla göre oranında azalttıklarını belirten Castrol Türkiye ve Hazar Bölgesi Direktörü Kerim Kermen, “1300 günü aşkın bir süredir kazasız operasyon gerçekleştiriyoruz” diyor. 





Castrol'de üst düzey atama


Yayın: 22-04-2021

Castrol Türkiye bünyesinde 16 yıllık deneyime sahip olan Ayhan Köksal, Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Direktörlüğü görevine getirildi.




Castrol'den Gemlik’e 30 milyon dolar yatırım


Yayın: 15-10-2021

Dünyanın önde gelen motor yağı üreticilerinden Castrol, Türkiye’de atağa kalktı. Pandemi sonrasında elde ettiği büyüme ile 2021’nin ilk yarısında Türkiye’de çok dereceli motor yağı pazar payını yüzde 31’e çıkaran Castrol, Çin’den sonra en fazla büyüyen ülke oldu. Castrol’ün Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Ayhan Köksal, “Gelecek beş yılda Gemlik fabrikamızı 30 milyon dolarlık yatırımla büyüteceğiz” dedi. 




Tedarik Zinciri ve Lojistikte Sürdürülebilirlik



Zeynep Aydın – Castrol Türkiye Lojistik Direktörü




Castrol’ün yeni pazarlama direktörü Onur Dede


Yayın: 23-01-2024
Kategori: Akaryakıt

bp ve Castrol’de birçok ulusal ve uluslararası görevde bulunan Onur Dede, Castrol Ortadoğu, Türkiye ve Afrika Pazarlama Direktörü oldu.




Castrol ile Bosch Car Service anlaşmasını 2027'ye kadar yeniledi


Yayın: 05-04-2024
Kategori: Akaryakıt

Dünyada 125, Türkiye’de 67’nci yılını kutlayan Castrol, her marka araca hizmet verebilen, dünyanın en büyük bağımsız otomobil servis organizasyonu olan Bosch Car Service ile 2018 yılından bu yana devam eden iş birliğini üç yıllık üçüncü dönem ile uzatıyor.