e
Banner

Etiketler: sertifika



Yerli üreticinin rekabet gücünü artırdık



ADR’ye ilişkin belgelendirme işlemlerinin TSE tarafından yapılmasıyla birlikte yerli üreticinin uluslararası alanda rekabet gücünü artırdığını ve ihracatın ivme kazandığını belirten TSE Başkanı Sebahittin Korkmaz, “Amacımız tüm üreticilerin üretimlerini standartlara uygun hale getirmek” diyor.  





49 ülkede geçerli ATP Sertifika Testlerini Tırsan yapacak


Yayın: 19-07-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Karayolu taşımacılık sektöründe Avrupa'nın ilk 4 treyler üreticisinden biri olan, Türkiye'nin lider treyler üreticisi Tırsan, uluslararası bozulabilir gıda taşımacılığı yapan firmalar için zorunluluk haline gelen ATP sertifikasını, ödüllü Ar-Ge merkezinde verebilecek. 49 ülkede tüm marka araçlar için geçerli olacak TSE onaylı sertifika testlerini kendi Ar-Ge merkezinde gerçekleştirecek Tırsan, aynı zamanda nakliyeciler için maliyet ve zaman tasarrufu da sağlayacak. 




Turkish Cargo üç sertifika birden aldı


Yayın: 30-04-2020
Kategori: Havayolu

Dünyanın en hızlı büyüyen hava kargo markası Turkish Cargo, IATA CEIV (Bağımsız Denetçilerin Mükemmeliyet Merkezi) tarafından verilen; ‘’CEIV Pharma, CEIV Fresh, CEIV Live Animal’’ sertifikalarının üçüne birden sahip olan ilk hava kargo markası oldu. 




Geleceğin Lojistik Uzmanları Sertifika Programı başladı


Yayın: 01-02-2021
Kategori: Karayolu

Genç UND Akademi ve İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi işbirliğinde düzenlenen “Geleceğin Lojistik Uzmanları Sertifika Programı” 30 Ocak’ta başladı. İlk derse çok yoğun katılım gösterildi ve katılımcı sayısı 200’ü aştı 6 ay sürecek ilk program sonunda belli şartları sağlayan katılımcılar, UND ve İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi imzalı diplomaya sahip olacaklar.
 




Kargo sektöründe en mutlu işyeri seçildi


Yayın: 31-03-2022
Kategori: Kargo

E-ticaret taşımacılık sektörüne inovatif çözümler sunan Kolay Gelsin, kargo sektörünün en mutlu işyeri seçildi. Kolay Gelsin, Happy Place to Work Araştırma Eğitim Danışmanlık ve Capital Dergisi iş birliğinde bu sene ilk kez gerçekleştirilen Happy Place to Work - Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri Araştırması’nda kargo sektöründe en yüksek puanı alan şirket oldu.




Tet Global Lojistik “Women Owned Company” sertifikası aldı


Yayın: 26-05-2023
Kategori: Lojistik

Kadın yöneticiler tarafından kurulan lojistik sektörünün öncü firmalarından TET Global Lojistik Türkiye’nin Women Owned Sertifikasına sahip sayılı lojistik firmalarından biri oldu.