e
Banner

Etiketler: maersk



Maersk artık İran limanlarına uğramayacak


Yayın: 10-10-2012
Kategori: Denizyolu

Dünyanın en büyük deniz taşımacılık firması Maersk, artık İran limanlarına uğramayacağını açıkladı.





Maersk, kurumsal yazılımda IFS’i seçti


Yayın: 09-11-2012
Etiketler: ıfs maersk yazılım

Global kurumsal yazılım firması IFS, Maersk Drilling ve Maersk Supply Service şirketlerinin de IFS Applications’ı seçtiğini duyurdu. Bu şirketlerle yapılan sözleşme, 11,5 milyon ABD doları değerindeki lisans ve hizmetleri içeriyor.





İskenderun Limanı, ilk konteyner gemisini ağırladı



İskenderun Limanı’nın işletme hakkını alan Limak, konteyner operasyonlarını başlattı. Dünyanın en büyük konteyner hatlarından Maersk Denizcilik’e ait E.R. Santiago isimli konteyner gemisi Limakport İskenderun’a yanaştı. Böylece bölgedeki kuruluşların ticaret hızını artıracak konteyner operasyonunun ilk adımı atılmış oldu.




Maersk tam zamanında teslimatlarıyla otomotivin ruhuna uyuyor



Maersk Line, otomotiv lojistiğinde sektörün hız ruhuna uygun çözümlerle büyüyor. ‘Just in Time’ çalışan sektörde teslimatta yaşanan ufak bir gecikmenin üretim bandının durması gibi büyük sorunlara yol açabildiğine dikkat çeken Maersk Line Karadeniz Ülke Grubu Genel Müdürü Tom Gronnegaard Knudsen “Sektörün tam zamanında teslim ihtiyacı, bizim hizmet felsefemize tam uyuyor” diyor.





Maersk Line Türkiye hattını yeni servislerle güçlendirdi


Yayın: 28-04-2015
Kategori: Denizyolu

Maersk Line Karadeniz Bölge Müdürü Lars Oestergaard Nielsen, yeni servis ağlarıyla, birim maliyetlerini düşürerek rekabet güçlerini ve sürdürülebilir çevresel performanslarını daha da artıracaklarını söyledi. 
 




Maersk, Katar hattını kapattı


Yayın: 08-06-2017
Kategori: Denizyolu
Etiketler: maersk ports qatar

Maersk, Körfez’de yaşanan ambargo nedeniyle artık Katar’a içerden veya dışardan mal taşımayacağını ve alternatif güzergahlar arayışında olduğunu açıkladı.




CEVA Lojistik, blockchain tabanlı teknoloji işbirliği için IBM ve Maersk ile anlaştı


Yayın: 24-09-2018
Kategori: Dünyadan

CEVA, dijitalleşme planı çerçevesinde, blockchain tabanlı teknoloji işbirliği için IBM ve Maersk ile birlikte çalışma kararı aldı. Bu işbirliği neticesinde kullanıma başlanan TradeLens yazılımı ile CEVA, daha da global standartlarda hizmet sunacak.